Şimdi Ara

iPhone 15 Pro almak için Türkiye’de kaç gün çalışmak gerekiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone 15 Pro almak için Türkiye’de kaç gün çalışmak gerekiyor?

Yerseniz iPhone 15 Pro almak için Türkiye’de kaç gün çalışmak gerekiyor? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 19 Eylül 2023; 16:6:37 >
  • Bir asgari ücretli kredi çekmeden hayatta iPhone 15 pro alamaz. Biriktirip alayım desem sürekli zam gelecek kısır döngüye kapılacak.

• Düşük faiz zenginlere yaradı parası olanlara yaradı yatırım onlar için kolaylaştı olan asgari ücretliye oldu. Dindar kesimi de faiz haramdır safsatasıyla uyutuyorlar halbuki bu faizin o faizle zerre alakası yok

• Reis ve pirom sağolsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asgari ücretli zaten neden ayfon alıyor ki?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Efendin değilim… sadece bir insanım

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Aynen… Artık Emekli Yöneticil olmak lazım.

• Hocam sizi tebrik ederim. Dh’de şimdiye kadar gördüğüm en güzel şeffaf alaycı olmayan cevabı veren bir eski üyesiniz. Bence bu forum sizin gibilerle dolmalı veya yönetilmeli. Bide diğerlerine bak “neymiş rahatsız oluyorsam okumayaymışım” “dh kalitesi azalmış” sanki kendisi güne hergün badem sütlü kahve ile rötteşambır giyerek başlıyor. Tek hedefi işine gelmeyen yorumlara laf yetiştirmek olup varıyla yoğuyla başka hiçbişeye odaklanmak istemeyen bir güruh var acilen emekli edilmeli…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 21 Eylül 2023; 2:3:53 >
  • Adam Türk halkını çalışkan yapıyor. Diğer ülkelerin insanlarından daha çok çalışıyoruz. Daha ne istiyorsunuz be iPhone 15 Pro almak için Türkiye’de kaç gün çalışmak gerekiyor? 

• AlphaKnight kullanıcısına yanıt

Ben her sey bu kadar kotu giderken elestirmekten korkan, durumdan memnun oldugunu soyleyen, ustune bir de elestirenlere laf eden; kisacasi sizin gibi sahislari kendimden ustun goruyorum. Ben kendim yapamiyorum, siz yapabiliyorsunuz. Ayrica sizi tebrik ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.