Şimdi Ara

iPhone 14 vs iPhone 13 karşılaştırması: Süreyya hanımın muhteşem değişimi (!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5f, %18 daha fazla GPU performansı ve Bt 5.3...

Gece çekimleri daha iyi demek,
    GPU performans artışı için zaten bir şey demeye gerek yok.
    Bt 5.2 ve üzerinde olması demek piyasaya yeni çıkan, ilerleyen zamanlarda çıkacak kulaklıklar için Bt LE Audio demek ve daha az güç tüketimi demek.

Bu telefona 30bin TL veriliyor, 4-5 sene kullanılmak isteniyor ama zaten 1 senede bile TL olarak çar çur olacak %10'luk fark için bu kadar laf söyleniyor...

Not: Daha önce hiç iPhone telefona sahip olmadım, iPhone 13 alacakken ve ses konusu benim için önemli olduğundan tercihimi sene başında yine Android'den yana kullandım!

• limitsizce kullanıcısına yanıt

Ben 6.500 Civarına kayar diye düşünüyorum

• 90-120hz ekran koysalar fiyatı da 100bin yaparlar heralde.

• Ipone kafalı çok var bizim ülkemizde ben samsung s21 aldım ipone ile aynı herşeyi kızımda ipone var 11000 tl benim telefon en iyisi samsung

• Bence kamera ram ve gpu iyileştirmeleri yapılmış işlemci 16 olsaydı mükemmel olurdu sonuç olarak bence 3 bin fazla verilip alınabilir en azından yeni telefon son sürüm

• Yanfo kullanıcısına yanıt

BKNZ PADİŞAH FIKRASI 

• Yazılım güncellemesi ile iphone 13 aşa alırlır zamanla farkı açarlar :) 2 Gb ram yüksek ya hani :)

• 13 Kullanmaya devam, neredeyse aynısı, hatta tıpkısı :)

• Her iphone modeli zaten bir Süreyya Hanım değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    Yalana bak diplomat yada iş adamisin herhalde Ben berlinde avrupada yaşıyorum 8 günluk parayla iphone alacakmis bir telefondan ekonomik algı yapmaya çalışıyosun. turkiyede 10 yasinda çocukta iphone 13 ler var ellerinde. Bu sene avrupada doğalgaz kalmadı herkez evsiz kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiattempraegea -- 12 Eylül 2022; 14:40:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben olsam düz modelde kameraları tersine çapraz yapıp koyardım, 14 olduğu belli olsun diye

• fiattempraegea F kullanıcısına yanıt

Ne diyorsun la troll müsün? Sizin maaş iyidir

• Ya ram yetmiyorsa ve 13 ün performansı gözünüze az geldiyse 14 alın, yoksa gereksiz.

• hala iphone 7 kullanıyorum 14 almak için hiç bir haklı sebebim yok. aradaki fiyat farkıyla senede 2 kez tatil yaparım.
  • hala iphone 7 kullanıyorum 14 almak için hiç bir haklı sebebim yok. aradaki fiyat farkıyla senede 2 kez tatil yaparım.

• fiattempraegea F kullanıcısına yanıt

Umarım ironidir ironi değilse cevap vereyim.

Avrupanın en az maaşla çalışılan ülkelerinden birinde yaşıyosun öncelikle ben ise Belçikada Flaman şirketinde çalışıyorum. İş makineleri kullanabildiğim için de günlük 120 euro maaş alıyorum ilk girdiğimde 100 euro alıyodum. 14 ün fiyatı 1019 Euro burda 9 günlük yevmiyem ise 1080 euro. TR de 12 yaşında iphone kullanan çocuk ailesi aşırı zengin çocuktur. Ben ise buraya TR den bi dünya borçla geldim. Yaz tatiline kadar 6 ayda onları ödedim. Döndükten sonra da ilk maaşın bi kısmını ayırıp 14 ün çıkmasını bekledim. Kaldı ki bizim şirkette iphone 14 ü 4 günde alabilcek maaş alanlar var. İmkanların iyi olmasının sebebi ise şirket 1974 de kurulmuş bir şirket ve sürekli devletten iş alıyo olması. Aktif olarak Anvers sanayi bölgesinde 7 fabrika, Zeebrugge da limanda 3 kran, Brükselde 2 banka ( Biri 13 öteki 27 katlı ) ve çatıları tamamen asbest olduğu ve eskidiği için Gentte 200 den fazla evin yıkımını eş zamanlı yapıyoruz farklı guruplar halinde.

Avrupanın doğalgazsız kalacağı falan da yok bi tarafından element uydurma.

Büyük ihtimal iq seviyesi aşırı düşük birisin. Almanyadakilerin çoğu gibi. Ana dilini bile düzgün konuşamayan sonradan görme ve avrupada kazanılabilecek en düşük seviye maaşlardan birini kazanıp bundan dolayı kendini bi halt sanan biri olduğunu kanıtladın yorumunla.

Sen orda 1500-1600 Euro gibi çöp maaşlarla çalışmaya devam et belki Avrupada gerçekten para kazanabileceğin bi ülkeye gidersen ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön çentiği neden Pro ve Pro max modellerinde değiştirmiş sadece. İPhone 15 serisi de bu şekilde mi devam eder acaba. Bir de bu telefonlara fiziksel sim takılamiyor mu.
    Gidip 30-40 lira bayılıp esim için qr kodu almak gerekecek. Bildiğim kadarıyla da o qr kod aktifligini bir süre sonra yitiriyor. Oldu ki yurt dışına çıktık. Ya da telefonu sıfırladık bir şey oldu kısacası qr kod lazım oldu. Yurt dışında ne yapacaz. Yurt içinde de sabah bayinin açılmasını bekleyeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasan.sonus kullanıcısına yanıt

Bir link atsanız bari. Kıyas Duisburgda dönercide çalışan birisi sanırım. Tüm Flemenk bölgesine Hollandayı eklesen yine bir Bavyera etmez. Flemenk bölgesi Almanya kadar iyidir ama genel olarak daha iyi filan değildir. Almanya avrupanın en az maaş veren ülkesi değil, hatta yaşam standardı en yüksek ülkelerinden. Element uydurmaya gerek yok. Gdp rakamları da dediğimi destekliyor. Ben bu kadar abartmayı İsviçre'de yaşayanlardan bile duymadım. Sanki Almanya'dan değil Romanya'dan bahsediyor, Belçika dediği yer de Palm Beach, Beverly Hills gibi herkesin milyoner olduğu bir yer.

Bu arada günlük 120 euro maaş haftada 5 gün çalışan biri için öyle über bir rakam yapmıyor ki büyük ihtimal brüt söylediğin.

• Anladığım kadarıyla en büyük fark kameralar oldu.

Performans pek değişmediği için ram eklemişler. 13 pro'dan 5 çekirdek gpu gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.