Şimdi Ara

İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.650
Cevap
107
Favori
143.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 02.12.2024 de evden online ödeme ile ödedim.
    04.12.2024 de amsterdam apple store dan teslim aldım
    05.22.2024 sabah 8 de fatura gelmişti otelden çıktı aldım.
    Schiphol Dep3 tabelası altında gümrükte damgalattım
    09.12.2024 sabah dönmüştüm mailleri attım
    10.12.2024 de öğlen kdv ödemesi geldi kartıma
    1 günde geri ödemiş oldular,

İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ
    İPHONE 14 PRO MAX YURT DIŞI PİCK UP YÖNTEMİYLE (ONLİNE SİPARİŞ VE MAĞAZADAN TESLİM) ALMA SÜRECİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cturkmen1453 kullanıcısına yanıt

hocam merhaba,ben de italyadan çıkıcam cevap bulabılıdnız mı

ustad maıl atarken uzerınıze kayıtlı fatura (elektrık-su dogalgaz-ınternet) gönderdınız mı?

hangı belgelerı yollamıstınız

• Herkese merhaba. Amazon Almanya üzerinden hesabı Amazon Premium'a çevirip, teslimat noktası(pick up location) üzerinden Berlin için sipariş vermeye çalışıyorum ama amazon locker, amazon counter, DHL locker, kiosk vb. onlarca nokta dememe rağmen sipariş ekranında adres kısmı altında aldığım kırmızı uyarı yazısı "this item is classified as high value and cannot be delivered to an amazon collect location" şeklinde. Nasıl çözüm bulabiliriz bu probleme? Konuda tüm sayfaları dolaştım sanırım ama cevap bulamadım.

ben sadece edevletten geçerli bir ikametgah paylaştım, fatura vs göndermedim sıkıntı çıkmadı.

Ön siparişte iPhone 17 Pro Max 512GB aldım.

25 Eylül Perşembe 17:00’de de Apple Watch Ultra 3 + Series 11 sipariş ettim, ertesi gün 26 Eylül Cuma 13:00’te Berlin Kurfürstendamm’dan teslim aldım.

Bu sırada iPhone 16 Pro Max 512GB cihazımı trade-in ile iade ettim ve karşılığında 755 € geri ödeme aldım.

Toplam ödemelerim:

• iPhone 17 Pro Max 512GB: 1.699 €
    • Apple Watch Ultra 3 + Series 11: 1.348 €
    • ➡️ Toplam: 3.047 €
    • Trade-in iadesi: –755 €
    • ➡️ Net ödeme: 2.292 €

Zoll işlemlerinden sonra belgelerimi Apple’a gönderdim

Apple bugün VAT refund’ı onayladı: ( öğlen 13:00 de ilk önce ret ettiler , tekrardan belgeleri daha açıklamalı gönderince 15:00 gibi 17:05 de onaylandığına dair dönüş yapıldı )

• iPhone 17 Pro Max 512GB → 271,27 €
    • Watch Ultra 3 + Series 11 → 215,23 €
    • ➡️ Toplam vergi iadesi: 486,50 €

Following up on your refund for order: WXXXXX. Your refund has been issued.

Your refund will be credited to your account according to the terms of your payment provider. If you’d like more information, contact your provider.

Refund Amount: € 215.23

Issue Date: 28/09/2025

Following up on your refund for order: W1XXXXXXX

Your refund has been issued.

Your refund will be credited to your account according to the terms of your payment provider. If you’d like more information, contact your provider.

Refund Amount: € 271.27

Issue Date: 28/09/2025

Posta yolu ile iade talebin kabul edilen belgeler:

The proof of residence is not valid as it does not cover the export date.

To process your VAT refund request, we require a valid proof of residence. Please reply to this email with the following supporting documentation:

- Proof of residence outside EU not older than 3 months before the export date.

We require that the proof of residence document covers the export date.

We can accept one of the following documents as proof of residence:

- utility bill under your name (e.g. landline bill, internet bill, electricity or gas bill). Mobile phone bills will not suffice

-A certificate of residence from local authorities such Police or Embassy (not older than 3 months and must include name, address, start date and issue date).

-A recent certificate from an employer or University or College, for students (must include name, address, start date and end date).

If documents cannot be provided in English, please attach a brief translation including: name, address, date and type of document.

Passports, Visas, work permits, IDs and bank statements are not valid as proof of residence.

1. Proof of residence outside EU (son 3 ay içinde, ihracat tarihini kapsayacak şekilde)
    • Belediye / Nüfus müdürlüğünden alınan “Yerleşim Yeri Belgesi” ** yurtdışına çıkmadan hazırlayın tarih teslimat tarihinden önce olsun
    • Konsolosluk / Polis’ten alınan ikamet belgesi
    • (Öğrenci / çalışan için) Üniversite ya da işveren belgesi
    1. Utility bill (faturalar)

• Sabit hat, internet, elektrik veya gaz faturası (son 3 ay içinde)
    • Not: Mobil telefon faturası kabul edilmiyor

❌ Pasaport, kimlik, vize, banka ekstresi veya mobil fatura kabul edilmiyor

Telefon: Iphone 16Pro Max 512GB Siyah Titanyum Şebeke: TT/E-SIM
    Tablet: Ipad Mini 2 / 4 / 5 .
    Laptop: Macbook Pro 13 M1 512GB
    Konsol: PlayStation 5 (Slim) // Steam Deck 512GB
    Diğer: Samsung A34 5G || Samsung S7Edge || Samsung Note 1 [N7000 Stock] || Samsung Note 2 [N7100 Stock] Samsung Ativ Pro [XE701T1C] W11

• kendimce kullanıcısına yanıt

cihazı burda satsanız daha cok odeme almaz mıydınız?

cihaz YD’ydi, daha fazlaya da gidebilirdi ama pazarlıkla, ilanla, “son fiyat?” mesajlarıyla uğraşmaya değmez dedim. 2 dk’da trade-in geçtim.

25 Ultra (TR garantili) için biriyle buluştum, adam telefonu 2 saat inceledi. Kamerayı NASA’ya yollayacak sandım, mikroskop eksikti sadece. 😅 O kadar bekledim, sinir oldum.

Sonuç: 672 EUR + 45.614 TL = 78.435 TL

Bu paraya iPhone 17 Pro Max 512 GB geçmiş oldum, tertemiz kafam rahat.

not: ilave tüm iadelerim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 30 Eylül 2025; 14:26:4 >

Telefon: Iphone 16Pro Max 512GB Siyah Titanyum Şebeke: TT/E-SIM
    Tablet: Ipad Mini 2 / 4 / 5 .
    Laptop: Macbook Pro 13 M1 512GB
    Konsol: PlayStation 5 (Slim) // Steam Deck 512GB
    Diğer: Samsung A34 5G || Samsung S7Edge || Samsung Note 1 [N7000 Stock] || Samsung Note 2 [N7100 Stock] Samsung Ativ Pro [XE701T1C] W11
  • kendimce kullanıcısına yanıt

imei kaydı yapılmıs ve 3 yıl gecmısse yıne alıyolar..(hepsıburada alıyor*** troy- vatan-medıamarkt almıyo).. alınmıs alınmıştır güle güle kullanın

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.