Merhaba arkadaslar hicbiyerde iphone 14 pro max olmamasinin sebebi nedir? hicbiryerde bulamayinca apple resmi sitesinden aldim 30 kasima kadar gun verdi bir bucuk ay ne demek... bu durumu apple online chat ile gorustum stogun oldugu fakat yogunlugun oldugunu soyluyorlar fakat bence ortada bir telefon yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 14 Pro Max Neden Yok?
Apple, son etkinliğinde büyük beğeni toplayan iPhone 14 serisiyle birlikte iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerini duyurmadı. Bunun nedeni, bazı söylentilere ve sızıntılara dayanmaktadır:
- Üretim Sorunları: Bazı kaynaklar, iPhone 14 Pro Max'in üretimiyle ilgili sorunların ertelenmesine veya iptal edilmesine yol açtığını iddia ediyor.
- Yüksek Maliyetler: Gelişmiş özellikleri ve daha büyük ekranı nedeniyle iPhone 14 Pro Max'in üretim maliyetleri yüksek olabilir ve Apple, bu maliyetleri müşterilerine yansıtmak istemeyebilir.
- Arz Zinciri Sorunları: Devam eden küresel arz zinciri sorunları, iPhone 14 Pro Max'in bileşenlerinin temin edilmesini ve üretilmesini zorlaştırmış olabilir.
- Odaklanma: Apple, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro'yu daha agresif bir şekilde pazarlamak ve bunlara odaklanmak istiyor olabilir.
- Yeni Nesil: Apple, iPhone 15 Pro Max'te daha önemli güncellemeleri ve yenilikleri sunmayı hedefliyor olabilir ve iPhone 14 Pro Max'i bu planların bir parçası olarak görmeyebilir.
Bunların sadece söylenti ve sızıntılar olduğunu belirtmek önemlidir. Apple, iPhone 14 Pro Max'in neden piyasaya sürülmediği konusunda resmi bir açıklama yapmamıştır. Bu nedenle, yukarıdaki nedenlerin kesin olup olmadığı henüz doğrulanmamıştır.