Bildirim
iPhone 14 Pro Max, Apple Store Online ile sipariş verenler (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3G modelinden beri iphone kullanıyorum, ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım. İllaki apple storedan almak gibi bir takıntım yok sonuçta tr cihazlarının tamamına apple kendi garanti verip teknik servis hizmeti sağlıyor nerden alınırsa alınsın. Apple online store'da indirimim var diye buradan aldım yoksa direkt diğer tekno marketlerden alırdım..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
22 aralıkta siparişi verilen 14 pm gönderime hazırlanıyor aşamasına geçti biraz önce.
-
renk ve gb neydi?
-
Benimde 128 gb Derin mor vardı. İşleniyor aşamasında. Kardeşim silver 128 gb idi. Gönderime hazırlanıyor olmuş. İkimizde 22 aralık sipariş. Moralim bozuldu.
quote:
Orijinalden alıntı: BurcuHale
Benimde 128 gb Derin mor vardı. İşleniyor aşamasında. Kardeşim silver 128 gb idi. Gönderime hazırlanıyor olmuş. İkimizde 22 aralık sipariş. Moralim bozuldu.Sanırım Derin Mor ve Siyah 128gb, 14pro max te çok tercih edildiği için gelen stok yeterli olmuyor son güne kadar bekleyeceğiz gibi duruyor neredeyse 1 ay olacak sipariş vereli :/
_____________________________ -
Benim de 256 gb pro derin mor hala işleniyor.. 20 Aralık sipariş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaralihan -- 2 Ocak 2023; 18:51:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelleme olunca paylaşırsan sevinirim.
20 ocağa kadar unutalım biz.
Apple’da nasıl stok olmaz çok anlamıyorum. Madem stok yok diğer firmalara verme. Kendin sat. Zaten sipariş verenin bol. Tamam üretimde sıkıntı olabilir ama günde 50 tane iphone üretmiyorlar sonuçta. Binlerce üretiliyordur. Kendine gelen siparişler bittikten sonra diğer firmalara satışını yapmalıydı bence. Böylece karaborsaya düşmezdi cihazlar.
mail vb bir bilgilendirme geliyormu acaba bizmi siparişlerden kontrol etmemiz gerekiyor sürekli
128 silver dı.
benimde 1-2 güne hazırlanmaya geçer o zaman bakalım hayırlısı
Ben bugün sipariş verdim bakalım. yanlışlıkla erken yollarlar mı acaba :D
iPhone 14 Pro Max 256 GB Derin Mor
Teslim zamanı 27 Oca - 3 Şub
_____________________________ İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1 -
Valla 8 aralıktan beri bekleyenler var bence çok umutlanma. 😅
ahahah neyse yapacak bir şey yok. göndersinler bu fiyattan o da yeter
_____________________________ İşlemci: Intel i9 9900K - İşlemci Soğutucu: Corsair H100i V2 - Ekran Kartı: Sapphire NITRO RX 5700 XT 8 GB Special Edition - Anakart: MSI Meg Z390 Ace - Psu: FSP Hydro G 850 Plus Gold - Kasa: Cooler Master HAF X 942 Black Edition - Ram: G.Skill TridentZ RGB 3200 MHz 8x2 GB - Monitör: Viewsonic XG2401 144 Hz 1 ms Full HD - Mouse : Steelseries Sensei Ten - Kulaklık: Logitech G930 7.1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X