Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.913
Cevap
657
Favori
2.243.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya cihazlarında kamera deklanşör sesi kapanmıyor diye biliyorum ama emin değilim. Bir araştırın isterseniz cihazınızın hangi ülke cihazı olduğunu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

14 Pro max A2893 Japonya / A2894 Kore,

cihazlarında deklanşör sesi var, bu ülkeler dışına çıkıldığında normalde ses otomatikman kapanıyor. Benim cihazım A2893 Japonya cihazı ses sorunu yok.

Techwalls daki bilgilerde bu şekilde:

https://www.techwalls.com/iphone-14-pro-model-number-a2650-a2889-a2890-a2892-a2891-differences/

https://www.techwalls.com/iphone-14-pro-max-model-number-a2651-a2893-a2894-a2896-a2895-differences/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz A2893 sessiz tuşu ile sessize alırsam kapanıyor. Onun harici devamlı açık cihazımı henüz kayıt yapmadım o yüzden olabilir mi acaba?

Edit: Apple destek ile görüştüm A2893 Japonya cihazı olduğu için Japonya dışında da deklanşör sesi kapatılamaz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImKeynes -- 21 Aralık 2022; 19:48:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Apple şu an sitede iPhone satıyormu yoksa hata verip kapanıyor mu site geç gelme olayını biliyorum zaten de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanlış bilgi vermişler. Türk sim kartı takıp cihazın bölge ayarını da türkiye yaparsanız deklanşör sesi falan kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam uzakdoğu bölgelerinden alındıysa telefon, o ses kapatılamıyor. Thailanddan iphone 5 almıştım bi on sene önce. O bölgelerde bu etekaltı foto çekme vs olayları yaygın olduğu için kanunen o ses hep açık olacak şekilde üretiliyor o bölgelere üretilen telefonlar. O zamanlar bu bilgiyi edindikten sonra uğraşmayı bırakmıştım. Umarım 10 sene sonra bi değişiklik olmuştur. Çok saçma bir şey çünkü. Çocuk oyuncağı gibi sürekli deklanşör sesi çok utanç verici geliyodu bana

2 gün önce apple.com.tr'den 14 pro sipariş ettim. Stok sorunu olduğunu biliyorum teslim tarihi olarak 13-20 Ocak yazmakta.

Dünden beri forumu biraz okudum ve merak egttiğim bir şey var; amazon, hb ya da diğer platformlarda anlık stok takibi yapıp satın alan arkadaşlar var onların siparişleri hazır stok açıldığından hemen mi gönderiliyor? Diğer platformlar az da olsa anlık stok girip satabiliyorken apple neden 4 hafta bekletiyor?

Bu konuda fikri olan ya da yakın dönemde apple.com.tr üzerinden alıp teslim süresi hakkında deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar yazarsa çok sevinirim :)

Hocam öncelikle şu uygulama kapatma, konum kapatma vs alışkanlıkların varsa vazgeç :) iosta böyle şeylerle uğraşmana gerek yok. Teknik detaylarına girmeyeceğim ama emin ol bunları yapmana hiç gerek yok :)

Orijinalden alıntı: mrtcrc

Hocam öncelikle şu uygulama kapatma, konum kapatma vs alışkanlıkların varsa vazgeç :) iosta böyle şeylerle uğraşmana gerek yok. Teknik detaylarına girmeyeceğim ama emin ol bunları yapmana hiç gerek yok :)

Hocam normalde böyle alışkanlıklar vardı aman şarj gitmesin diye ama şuan dediğiniz gibi kullanıyorum hiç bir şeyden kısmadım.Aşırı karışık geldi ama henüz tam göz aşinalığı falan olmadı hiç :)

Bence ellerinde hep stok var. Sadece belli zamanlarda sokuyorlar. Çünkü hem apple store rezerve hemde Amazon'da sürekli stoklar güncelleniyor. Bence bu bilerek yapılan bir şey. Talebi fazla tutmak için. İki arkadaşımda bugün hem siyah hemde gümüş pro max 128gb Amazon'dan aldı.  

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Benim cihaz A2893 sessiz tuşu ile sessize alırsam kapanıyor. Onun harici devamlı açık cihazımı henüz kayıt yapmadım o yüzden olabilir mi acaba?

Edit: Apple destek ile görüştüm A2893 Japonya cihazı olduğu için Japonya dışında da deklanşör sesi kapatılamaz dediler.

Benim telefonda aynı, ses tuşlarının üstündeki anahtar kapalı konumdayken sessiz çekiyor, normal olması gereken bu zaten.

Apple ın yazdığı gibi çalışıyor birebir:

https://support.apple.com/tr-tr/guide/iphone/iph6cfaf98b6/ios

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• 512gb siyah pro isteyenler apple sitesinde mevcut.Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün öğlen ve akşam üstü. Heralde 5-10 adetten fazla girdi. Hemen satıldılar. Ben 256gb istediğim için almadım. Acaba alsamıydım hala kendime soruyorum. Aslında Mor renk istiyorum. Siyahıda hoşuma gitmeye başladı. Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

HB dan sabah ve akşam belli saatlerde belli model ve renklerde serpiştiriyorlar bende 2 gün takip sonucu apple sitesindeki fiyatıyla aynı fiyata aldım hemen kargoya verildi 2günde elime ulaştı. Kontrol ettim sorgulama yaptım öyle açtım kutuyu sorunsuzdu.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.