Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
137
Favori
200.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam vallahi sunu soylemem gerekli, gercekten ince ama duvara falan carpsa korur. Telefonda kilif yok gibi ancak masa uzerine falan rahat koyulur. Cok sert duserse ne olur bilmiyorum ama malzeme kaliteli bayagi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat uygun aslında denemeye değer çok ince olması koruyuculuğunu değiştiriyor mu o soru işareti. Spigen kullanıyorum şuan şeffafa en uygun yollu olarak bu şekilde geçerim sanırım :)

• UnInvited_Guest kullanıcısına yanıt
    Zaten tutus hissiyati ve hafiflikten sonra takmazsiniz bile muhtemelen

• Deneyelim görelim :)

• aldığım kılıflar geldi tam f/p piyasada 50-60TL arası olan kılıfları üç tane 84TL ye aldım. (açık mavi, turuncu, haki) açık maviyi taktım çok tatlı duruyor. :)

• Kamera için lens koruyucu kullanan var mıdır? Bununla uyumlu kılıf nelerdir?

• FTaze kullanıcısına yanıt
    Lens koruyucular guzelim kameraya yazik ediyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-576135C16 -- 11 Kasım 2022; 20:41:38 >
  • Apple orijinal kılır almıştım şeffaf troydan gerçekten Kılıf tutuş hissiyatı çok iyi deri kullanıyordum şimdi sanki Farklı bir telefon kullanıyorum gibi geldi

• admcpr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ilk aldığımda çok sevdim ve hiç sararmıyor. Ancak bir süre sonra sürekli kılıfın kenarları toz doluyor ve gözüküyor. Ayrıca altı açık olması da bence garip. Kılıfla ilgili en büyük sıkıntı da bana kalırsa aşırı kaygan olması, dikkat edin düşürmeyin

• Telefon çantaya, cebe ya da bu tarz şeylere giriyor. İşim dışında kamerayı kullanmayacağım. Bu yüzden günlük kullanımında kamerayı korumak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FearLıfe kullanıcısına yanıt
    Evet eksi yönleri var,kaygan olması,altı açık olması ama silikon Kılıf gibi tutuş hissiyatı kötü değil.Alt kısmı açık ama biraz çentik yapmışlar.

• edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonkilifi -- 20 Nisan 2023; 13:13:8 >
  • 13 pro max için hayalet ekran koruyucu , tavsiye veren olursa sevinirim.

• RuffneckTR R kullanıcısına yanıt
    Hocam lensleri neden cıkarttınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spiegen ekran koruyucular stoklara girmiş.

• neWer-s kullanıcısına yanıt

Selamlar. Yorumlarda hoparlör koruyucu kısmının sesi boğuklaştırdığını falan yazmış bazı kullanıcılar. Öyle bir sorun yaşadınız mı acaba? Ona göre ben de sipariş geçeceğim ürünü.

• Vyndra kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yaşamadım, tam aksine orda olması çok daha iyi oldu. Ahize ve şarj portuna kaçan tozlar çok sinir bozucu oluyor.

• Konusu olmadığı için buraya yazıyorum ESR'nin amazon sayfasında 14 Pro için Armonite ekran koruyucu bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı ?

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.