Şimdi Ara

iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
2
Favori
26.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayatta bu fiyatlara gelmez diyen iSheep sürüsünü piste alalım :D

  • Aşının çinine
    Ayfonun onbirine kaldık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • faizin enflasyonun nedeni olduğuna inanan ve bu konudaki enteresan ısrarından vazgeçmeyen aşırı muhafazakar bir otokratın ahbap çavuş sistemiyle yönettiği ortadoğu ülkesinde yaşayanlara fazla bir alettir. . az bile koymuşlar. keşke 1000 dolar vergi alınsaydı 800 az olmuş iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! 


    bazı kişilerde apple kazığı yazmış. ah be safım. o fiyat farkı senin devletin yüzünden. emin ol apple zaten yapabileceği maksimum iskontoyu yapmış sana. ona rağmen bu haldesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viky

    Keyif cayı için
    iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Bu fiyatlar apple nin kusura bakamyn dt kaldirmak gibi bişey oldu şimardi şimartildi samsung fiyatlari dahi zamanla düşüşe gecerken apple yükselişe geciyor ultra serileri kaça cikti şuanki fiyatlara bakin yazk günah ya mini ya mini 10.000tl nedir la ne kulaklik ne şarj cikiyor sieee

    hele dur hele . samsung yeni nesil telefonlarını fiyatlandırdı mı ki? iphone 11, 11 pro yani bir önceki apple nesli telefonlar keza ucuz sayılıyor bu yeni fiyatlara bakarsak.


    samsung ise yeni nesil ürünlerini şubat ayı'nda çıkartacak. onların fiyatının daha iyi olacağı ne malum? ortada vergi denilen bir şey var. 800 dolarlık telefondan 650 dolar vergi alıyorlar. kim gelse uygun fiyat sunamaz sana çünkü başta devlet düdüklüyor. apple masum hatta iphone 12 fiyatında ciddi iskonto yaparak fiyat vermiş. şükür edin. devletin yapmadığını apple yapıyor iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! 





  • iphone 20k verecek adam zaten gider yurtdışından alır göz göre göre kazığa mı otursun.

  • 7400 TL vergi var pro max 256 GB üzerinde.Android tepe model parası.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Amerika veya Avrupa'da çok iyi para kazanan insanlara bu fiyattan telefon söylediğiniz zaman adamlar deli misiniz diye karşılık veriyorlar. Bizde yine de çokça alan çıkacaktır. Verilen paranın çoğu vergi, kimleri zengin ettiğinizi unutmayın.

    trt ellerini sıvazlıyor


    abdulhamid'i oynayan aktroll aktör ohhh bu sezonda parayı çıkardık diyor


    cengiz inşaat bana yok mu bana diyor


    limak holding sıraya gir diyor

    hepsi sırada bekliyor vatandaşların yeni yeni gıcır gıcır iphone'lar, playstation'lar almasını iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! 

  • Ulan gidelim ukraynadan filan alalım bari. Pasaport yok vize yok. En azından 1-2 hatunla tanışırız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların içinde yalnız vergi kazığı yok Apple kazığı da var.



    Galaxy S20 FE 650 Euro 6500 TL

    Xiaomi Mi 10T 500 Euro 5000 TL

    iPhone 12 900 Euro 11.000 TL

    12 Pro Max 1250 Euro 17.000 TL



    Gördüğünüz gibi yakın zamanda çıkan modeller Samsung ve Xiaomi de 10 misline gelirken Apple da 12-14 misline geliyor ülkemize. Devlet vergiyi fazla alıyorsa ben de karımı fazla alırım demiş Apple.

  • MrHamilton kullanıcısına yanıt

    Aç bakayım haritayı Türkiye nerede ?


    Çevre ülkelerin hallerini bilmezsiniz,burada atıp tutarsınız.iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! iPhone 12 Türkiye fiyatları Apple tarafından resmen açıklandı! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 21 Kasım 2020; 0:15:52 >
  • Evet, yedik içtik eğlendik biz kalkalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Bu mesaj silindi.

    Sana mı soracağım nereye ne yazacağı mı ? İkile.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asertyu

    Öncelikle hala 6s kullanıyorum.Bu cihazlara bu paraları öyle böyle verebilsem de bence değmez.Ondan dolayı tr de bu cihazları almayacağım.Ancak pro ve pro max alan insanların aklına sallamanız hoş değil.Bu ülkede herkes asgari ücretle çalışmıyor.Bu ülkede çok iyi maaşlar alan doktorlar mühendisler var.Onlar da derki alacak param var alırım size ne? Sonra da alacak paran yoksa o senin akılsızlığın diye de ekler.Eskidendi asgari ücretle taksitle son model telefon almalar falan artık öyle bir dünya yok.Kimse de alamıyor.Alabilene de koymaz zaten merak etmeyin çok.Artık devir imei atılmış redmi note 8 devri.

    Kimsenin telefon almasına karışmadım. Benim belirttiğim kesim kendini Pro alınca statü sahibi olacağına inanan, verdiği paranın bütçesine dokunmasına rağmen alan zengin olmayanlaradır. Zengin olana hiçbir şekilde hiçbir alım konusunda laf edilemez. Burada Apple şu mesajı veriyor, Pro’yu ya zenginler ya da akılsızlar alır. Apple’ın Türkiye’de bu politikasını da doğru buluyorum. Firmayı eleştirenler gitsinler aynaya bakıp kendileriyle bir yüzleşsinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Çevre ülkelerin hali kötüyse bize ne? İstediğimiz gelişmek mi yoksa elimizdekiyle mi yetinmek? Haritanın sol tarafına bak bakayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

    O fiyatın için de hem mağaza karı hem apple ın karı var. Fiyat öyle senin dediğin gibi hesaplanmıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vergilerle döviz kuruyla böyle olacağı belliydi. Ama Samsung ve diğer androıd telefon markaları insaflıymış. Iphone fiyatlarını görünce. Bu gidişle xiomi yüzde 300 yine satışlarını arttırır. Pazarın yine lideri olur zaten olmuş devam eder. Türkiye de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte şimdi zengin telefonu imajını geri kazandı. Hava atmak için böbreğimi satam da 18 binliği alam. Pardon böbrekleri diğer serileri almaya harcamıştım. Karaciğer dalak falan satarım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.