Şimdi Ara

[FİYAT DÜŞTÜ] iPhone 12 PRO | 512 GB | Gümüş | %90 Pil Sağlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [FİYAT DÜŞTÜ] iPhone 12 PRO | 512 GB | Gümüş | %90 Pil Sağlığı

Merhabalar, model değişikliği yaptığımdan dolayı cihazımı satıyorum. Cihaz 512 GB olup, beyaz renkli olan modeldir. Vatan Bilgisiyar faturalı olup Türkiye cihazıdır. Kullandığım süre boyunca herhangi bir problem yaşamadan sorunsuz olarak kullandım. Cihazı, biri orijinal silikon kılıf olan 3 farklı kılıf ile vereceğim. Cihaz ve kılıfın kutusu, kutulara ait içerikler ve faturaları mevcut olup telefonla beraber verilecektir. İstanbul içinde elden teslimle telefonu verebilirim ya da şehir dışına ödeme sonrası kargolayabilirim.

Kozmetik & Teknik Servis Durumu:

Cihazın ekranında belli belirsiz bir çiziği olup fotoğraflarda gösterememekteyim. Kasasında darbe ezik vs. gibi bir durumu yoktur. Kozmetik olarak 10/9 alır.

2024 yaz ayında telefonu Suadiye Apple mağazasında batarya değişimi yaptırdım. Buna bağlı olarak pil sağlığı %90'dır. Bunun dışında cihazın içi hiç açılmamış olup tüm özellikleri eksiksiz bir şekilde çalışmaktadır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 26000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.