Şimdi Ara

iphone 12 mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 11 almaya karar verdik ailecek ama ben kasasını ve ekranını pek sevmiyorum eski kasa daha çok hoşuma gidiyor ve ekranı oled ama iphone 12 25bin tl 2.el pek almak istemiyorum almışken tam alayım diye iphone 12 mini var 4 senedir 16 cmlik telefon kullanıyorum artık sıkıldım kğçğk telefon istiyorum ama iphone 12 mini de çok küçük alışabilir miyim bilmiyorum ve günde +7 saat ekrana aralıksız bakıyorum oyun oynuyorum video izliyorum instagramda takılıyorum şarj benim için önemli kullanmış biri varsa tecrübelerini iletirse güzel olur

• Sırf yorum yapmak için çok uzun zaman sonra giriş yaptım. Soruna gelince ıphone 12 mini alma şarjından dolayı pişman olursun. Iphone 12 de parasını haketmiyor. Iphone 11 al ilerde memnun kalırsın ben 3 ü arasında gidip geldim 11 aldım mart ayında almıştım 11 ile 12 arasında 2500 tl fiyat farkı vardı şimdi çok fark var değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 alırsan ekranı, 12 mini alırsan pili üzer.

• Peki iPhone 12 pili üzer mi?

• 12’nin pili ne üzer ne de mutlu eder. Yoğun kullanımda günü çıkartmaz. Ama eski modeller gibi çok çabuk da bitmez öyle diyeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 13
    3 ay önce açıldı
    iPHONE 12 MİNİ 64GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.