Şimdi Ara

İphone 11 mi yoksa İphone Xs Max mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle; şu an 6s kullanmaktayım ancak batarya öldüğü ve telefon artık miadını doldurduğu için değiştirmek durumunda kaldım önümde bana uygun ve cebime uygun 2 seçenek var

1.seçenek : 2.el İphone Xs Max 256 GB, yurt dışı cihazı 5-6 aylık bir cihaz yani 5-6 ay garantisi kalmış temiz bir cihaz- Yeni yasadan önce kayıt ettirilmiş tabii ki

2.seçenek : 0 telefon İphone 11 128 GB, 2 yıllık garantisi olacak - Türkiye cihazı

Sizce sakın şunu düşünme diye bi öneri yapabilirmisiniz, 1-2 kişi iphone 11 den uzak durmam gerektiğini söyledi çok fazla sorunu olduğunu söyledi, benim için önemli olan şarjın uzun süre gitmesi çünkü işim sürekli telefon üzerinden. Ve birde apple garantisi benim için açıkcası çok birşey ifade etmiyor çünkü zaten ilgilenmiyorlar o yüzden garantiye açıkcası çok takılmıyorum, ancak 2.elin şöyle bir sıkıntısı olur derseniz önerilerinize açığım, şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Max limitim 8000 TL

SONUÇ: Arkadaşlar aynı ikilemde kalınması durumunda yardımcı olabilmek adına yazıyorum, ben iphone 11 aldım 128 gb olarak yeni bir telefon olması daha fazla güncelleme alacak olması ve benim uzun vadede düşünmemin büyük etkisi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areda1 -- 14 Şubat 2020; 10:4:18 >

• ercumendbehzad kullanıcısına yanıt
    Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim ancak android kullanmak istemiyorum, açıkcası 6sden önce GM kullanıyordum ekran kenarından ışık sızması, batarya şişmesi aklınıza gelebilcek her türlü tehlikeyi yaşadım telefonda :D
  • İphone 11 kullanıcısıyım samsung s7 Edgeden geçiş yaştım batarya bende müthiş gidiyor hissiyatı uyandırmadı ama tatmin edici seviyede ayrıca daha güncel ve 0 bir cihaz almanın avantajı var o yüzden 11 almanızı öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gb aldınız acaba telefonu ve ne kadara aldınız acaba ?
  • areda1 kullanıcısına yanıt
    64 GB aldım hafıza konusunda Cloud uygulamarını çok aktif kullandığım için sorun olmayacağını düşündüm fakat önerim 128 gb. Teknosadan aldım fakat önermem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim ilginiz için.
  • ip11 deneyin hocam yalnız iphone lara eş değer daha uygun telefonlarda var bakmanızı önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.