İphone 11 alınır mı

-
-
Ben de Poco f2 pro , s10 lite ve iphone 11 arasında kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi 11'i 3-4 sene rahat kullanırsın onda sıkıntı yokta ama 11 ekran ve kamera odaklı bir cihaz değil.Eğer ekran çok önem arz ediyorsa şuan samsung'un üsütüne firma yok bu konuda.Ben s20+ tavsiye ederim bu fiyatlara hem kamera olarak da 11'den daha iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenŞimdi 11'i 3-4 sene rahat kullanırsın onda sıkıntı yokta ama 11 ekran ve kamera odaklı bir cihaz değil.Eğer ekran çok önem arz ediyorsa şuan samsung'un üsütüne firma yok bu konuda.Ben s20+ tavsiye ederim bu fiyatlara hem kamera olarak da 11'den daha iyi.
Kamera odaklı bir cihaz değil derken dalga mı geçtiniz hocam
-
Hayır,pro,pro max gibi değil kamerası o kunuda bu iki model düz 11'den çok daha iyiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenHayır,pro,pro max gibi değil kamerası o kunuda bu iki model düz 11'den çok daha iyiler
Doğru ama 11'in kamerası da mükemmel hocam.
-
11’in kamerası gayet iyi. Pro modellerden tek farkı telefoto lensinin olmaması diğer kameraları tıpa tıp aynı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kırpılmış bir kamera var 11'de şimdi fiyatı geriği kıyaslama yaptığımız zaman,bu fiyat bandında kamera konusunda daha iyi olan cihazlar var.6000-6500 bandında satılsa dedeğin doğru.
-
Hocam birincisi s20 fiyatına göre en rezil cihazlardan biri o fiyata kesinlikle alınmaz ikincisi iPhone 11 kamera odaklı bir cihaz değil derken neyi kastettiniz anlayamadım
Konu sahibi için bir iphone 11 kullanıcısı olarak 3-4 sene götürücek f/p bir telefon almasını öneririm gerek yok o fiyatları vermeye
Yani segmentinde daha iyi kamera performansı sunun cihazlar var demeye çalıştım.Bir kere s20'nin rezil olduğu bir konu yok,sadece batarya olarak eleştirilebilir ki ben plus modelini tavsiye ettim arkadaşa zaten,ekran ve kamera odaklı dediği için.Zaten ekranı kıyaslmaya gerek bile yok s20+ bariz üstünlük sağlıyor,kamera olarak bakarsakda yine 11'den iyi.Tamam 11'de ileriye dönük kullanılabilecek,performans olarak da iyi bir cihaz ama burda arkadaşın aradığı kriterler doğrultusunda s20+'ı seçmesi daha doğru olacaktır.
-
Hocam iş androide gelince s20+ a para verilmez peki neden verilmez şöyle açıklayayım gider s10 ya da s serisinde bir FE Cihaz alırsa parasının önemli bir kısmı cebinde kalır ve hayatında hiç bir şey değişmez ömür olarak da bir şey değişmez sony ve samsungla yıllar geçirmiş biri olarak söylüyorum eğer android alıcaksa f/p cihazlara baksın s20+ hakettiğinden çok daha pahalıya satılıyor emin olun fiyatı dramatik şekilde düşecek ilerleyen zamanlarda
8 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Iphone 6’dan geçmiştim
Bu android cihazlar için zaten kaçınılmaz bir durum,bunu zaten göze alıp bu yola girmen lazım.Bu fiyat politikasını apple dışında becerebilen bir firma yok şuan.Ben şuan s10+ kullanıyorum 5400'den aldım cihazı 1 ay önce,cihaz şuan 5300'e düşmüş belki 1 ay sonra 5000'e düşecek.Aynı şekilde s20'lere de baktığımız zaman onlarda düşme eğilimine geçmiş,7500'lerden 7300'lere gerilemiş durumda,burdan anlıyoruz ki 7k'nın altına düşeceği bariz belli.Bununda nedeni haldır haldır yeni cihaz çıkartıyolar,bunu apple dışında her marka yapıyor aslında,sadece samsung değil.Ben kriterler doğrultusunda bu cihazı öneriyiorum ki aldığı zamanda memnun kalıp kullanabileceği bir cihaz ama maliyet dediğn zaman,benim cihazım değer kaybetmesin,sattığım zamanda hemen hemen aldığım fiyata yakın bir değerde satabileyim düşüncesi varsa zaten kriter falan kalmıyor ortada,markada kalmıyor.Tek adres apple oluyor o zaman.
-
Hocam tam olarak bundan bahsediyorum o yüzden önerim f/p ürünü bir android telefon
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenKırpılmış bir kamera var 11'de şimdi fiyatı geriği kıyaslama yaptığımız zaman,bu fiyat bandında kamera konusunda daha iyi olan cihazlar var.6000-6500 bandında satılsa dedeğin doğru.
Diğer modelleri bilmem ama 11 kamera konusunda s20den her halükarda önde. YouTube incelemelerine bakmanızı tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Diğer modelleri bilmem ama 11 kamera konusunda s20den her halükarda önde. YouTube incelemelerine bakmanızı tavsiye ederim.
Alıntıları GösterBizde kardeşime iphone 11 aldık. Kamerası gerçekten güzel çekiyor. Ama S20 ile karşılaştırılabilecek düzeyde değil. 11 Pro Max in kamerası belki kıyaslanır. Şimdi bu cihazın kamerası da S20 serileri kadar da iyi değil. Zaten S20 serileri 11 serilerinden sonradan çıktı. 11 den iyi olması da normal.
-
Pro ve pro max ile aynı telefoto lensi yok sadece
İncelemeleri izledim,iphone 11'in kamerası gayet iyi o konuda bir problem yok zaten ama s20+'la kıyasladığımızda işler değişiyor çünkü cihazda 64mp'lik 3x hibrit zoom yapabilen telephoto kamera,ekstra olarakda 10mp'lik tof kamera modülü bulunuyor ve bu cihaz 8k video kaydı gerçekleştrebiliyor.Test sonuçlarına baktığımız zaman fotoğraf konusunda,pozlama,renkler,aoutofocus,geniş açı,bokeh,zoom özelliklede zoom konsunda 11'den daha iyi bir iş ortaya koyuyor,fakat İş video konusuna geldiğinde orada işler biraz değişiyor çünkü s20+ fotoğrafda verdiği kaliteyi videoya pek yansıtamıyor.Burada da aynı şekilde pozlama,renk ve stabilizasyon konularında 11'in biraz gerinde kalmış ama dokularda yine s20+'ın üstünlüğü var.Yani özet geçmek gerekirse fotoğraf konusnda s20+ video konusunda da iphone 11 diyebiliriz.
-
İphone 11 alınmaz 20000 lira verilir iPhone 12 alınır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X