< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 1 Ocak 2021; 23:42:25 > |
iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (29. sayfa)
-
-
Ben bu kılıfı kullanıyorum baya güzel. 3-4 kere de sert düşürdüm hiçbir sorun yaşamadım.
Caseology Apple iPhone 11 Pro Kılıf Waterfall / Crystal Clear - 077CS27253amazon
Caseology Apple iPhone 11 Pro Kılıf Waterfall / Crystal Clear - 077CS27253https://www.amazon.com.tr/dp/B07VFSKTF8/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_-co8FbX0BSQH3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
-
Bu kılıfı kullanıyorum , oldukça memnunum . Tavsiye ederim.
Buff iPhone 11 Rubber Fit Kılıfamazon
Buff iPhone 11 Rubber Fit Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07ZK1WM9T/ref=cm_sw_r_cp_api_fabc_-Yp8FbH82T246
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorJames -- 3 Ocak 2021; 2:10:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Alt tarafı kapalı olsaymış keşke :) -
Dostlar bu ekranı tam kaplayan koruyucular ön kamerada kalite düşüklüğü yapıyor mu? Bundan emin olamadığım için kamera kısmı açık koruyucular bakıyorum fakat adam akıllı bir şey bulamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim. -
Bir sorum yaşamadım şuana kadar yapıyorsada çok ufak farkediyordur. -
Spigen sanırım iPhone 11 için stok yenilemeyecek . -
Orjinalinde de açık olduğu için bende daha çok sevdim halbuki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cmlsen
ilk resimleri atayım ben o zaman :)))
şu kılıftan bulursam alıcam
ama Tr de yok galiba
karşınıza gelirse haber verirseniz çok mutlu olurum
yurtdışı sitesinde var
buraya gönderiyorlar ama güvenemedim
https://lukmall.com/products/luxury-frameless-transparent-case-for-iphone?variant=30326944104532

Güzel kılıfmış.yeni gördüm sipariş veren olursa siteden bende isterim aslında.
aliexpress te bakıyorum ama
rengi midnight green olan bulamadım
yoksa alırdım şimdiye -
quote:
Orijinalden alıntı: cmlsen
site kapanmış
aliexpress te bakıyorum ama
rengi midnight green olan bulamadım
yoksa alırdım şimdiyeLink teki site açılıyor.Fiyatlar alım fazla yapınca indirimde yapıyor.Alırsan haberdar edersen beraber alalım.
_____________________________ -
Bu kılıfın 11 Pro için olanını ben de satın aldım fakat kılıfın dış kısmı evet elde kaymıyor o konuda çok iyi ama pantolonun cebine sokup çıkarırken çok sorun oluyor sizde böyle bir sıkıntı var mi dış kısmı çok mat ve yumuşak. Bu sebepten de kılıf öylece duruyor kullanamıyorum. Eğer ki ilk başlarda böyleydi bir süre kullanım sonrasında o matlık azaldı ve yapışma olmuyor derseniz ben de bir süre katlanıp kullanmayı deneyim tekrardan. -
quote:
Orijinalden alıntı: MhmtBey
Spigen sanırım iPhone 11 için stok yenilemeyecek .spigen düz 11 ler için
stok açmış fakat ön sipariş veriliyor 1/2 hafta içinde teslimat diyorlar
bende aliexpressten almıştım aksine :)
vay arkadaş, dün akşam başka kılıf siparişi verdim spigen stok getirmesi uzun sürer diyerek..
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfenervay arkadaş, dün akşam başka kılıf siparişi verdim spigen stok getirmesi uzun sürer diyerek..
aynen sordum belirsiz dediler stok açmışlar simdide bende gittim aliexpressten aldımdı rugged armoru :(
Zaten bu fiyatlara alınmaz, stoklar gelsin sevgililer gününe yakın %30-40 indirim yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfenerZaten bu fiyatlara alınmaz, stoklar gelsin sevgililer gününe yakın %30-40 indirim yaparlar
spigen genelde bindirim yapıp indirim yapıyor degisen birsey olmuyor hocam aynı taktigi hepsiburada uyguluyor
Yok yok spigen indirim yapıyor 6-7 kere alışveriş yapmışlığım var. bindirim ve indirim olunca %10-20 arası bişey olmuş oluyor ama
11 pro için en beğendiğim kılıflardan birisi bu
spigen.com.tr/urun/iphone-11-pro-kilif-spigen-ultra-hybrid-midnight-green
ama çok kalınlaştırdığını okumuştum
bir de sanki 12 serisi çıkmış iken
pahalı gibi geliyor

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt