Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphoneda kiril alfabesi kullanmanın bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

arkadaşlar iphoneda kiril alfabesi kullanmanın bir yolu var mı acaba?

Kiril albafesi için sanıyorum ki, bunu da Türkçe uyarladıkları gibi yazılımsal olarak aşmaları lazım ki olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnowPower

Aslında tanımsız değil. Telefonu aldığım kişinin ismi yazıyor o bölümde. iTunes üzerinden nasıl değiştiriyoruz peki?

O ismin olduğu yere tıkla ve dilediğin ismi yaz hepsi bu kadar. Aynen bir klasör ismi değiştirir gibi.
  • Zaten türkçe klavye rusça klavyenin üstüne yazılmış acaba rus sourcelarında var mıdır böyle bir uygulama?
  • Arkadaşlar,
    VNsea programını aktif ettim dün akşam aynı Orblive gibi dehşet bir program, kurulumdaki ''72'' nolu tagı aynen anlatıldığı gibi iphoneme ve laptopuma programı ve ''server'' kurulumunu yaptım ve ıphonede açılan ''+'' ile giriş yaptığımız yere ''ıp'' lerini girdim ''Wriless''imin (Adsl), ayrıca kendinizin oluşturacağı bir isim, şifreyi oluşturdum ve bağlan dediğimde benim ıphone oldu laptop, ne istersem yapıyor her yerine girebiliyorum artık. Karşınıza çıkabilecek iki sorun var buradan onları söyliyeyim size; bağlantı seçeneklerinde ''8-16-32'' ekran görünüm skalası var orada ''8'' i seçerseniz sorun olmuyor ama diğer seçeneklerde biraz kasabiliyor ıphoneyi, birde Orblivedaki gibi bilgisayarınızı açtığınızda server aktif devreye gimiyor, VNseada siz aktif hale getiriyorsunuz o yüzden masa üstüne bir kısa yol kayun derim.
    Faydaları/yararı nedir derseniz;
    Surver olarak kulandığınız bir bilgisayarınız varsa onu uzaktan (örneğin tatildeyken) bağlanacağınız bir internet sağlayıcısı ile ıphoneniz ile kontrol edebilir, içinden bir bilgiye ulaşabilir, bir dosyayı başka bir bilgisyara transfer edebilir, mail kontrolü yapabilir, freewall kuruluysa bu bağlantı ile uzaktan ıphonenize resim/müzik atabilirsiniz, hatta benim yaptığım gibi dün akşam; misafirlikte hava atabilirsiniz, inanın kafayı yiyor görenler, kısacası her şey yapmanız mümkün...

Yine huzurlarınızda emeğine saygı duyduğum Baha Hocama çok teşekkür ederim, açtın yoldan emin adımlarla gidiyorum, ama boynuz kulağı geçerse sakın kızma Baha Hocam...

Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

Arkadaşlar,
    VNsea programını aktif ettim dün akşam aynı Orblive gibi dehşet bir program, kurulumdaki ''72'' nolu tagı aynen anlatıldığı gibi iphoneme ve laptopuma programı ve ''server'' kurulumunu yaptım ve ıphonede açılan ''+'' ile giriş yaptığımız yere ''ıp'' lerini girdim ''Wriless''imin (Adsl), ayrıca kendinizin oluşturacağı bir isim, şifreyi oluşturdum ve bağlan dediğimde benim ıphone oldu laptop, ne istersem yapıyor her yerine girebiliyorum artık. Karşınıza çıkabilecek iki sorun var buradan onları söyliyeyim size; bağlantı seçeneklerinde ''8-16-32'' ekran görünüm skalası var orada ''8'' i seçerseniz sorun olmuyor ama diğer seçeneklerde biraz kasabiliyor ıphoneyi, birde Orblivedaki gibi bilgisayarınızı açtığınızda server aktif devreye gimiyor, VNseada siz aktif hale getiriyorsunuz o yüzden masa üstüne bir kısa yol kayun derim.
    Faydaları/yararı nedir derseniz;
    Surver olarak kulandığınız bir bilgisayarınız varsa onu uzaktan (örneğin tatildeyken) bağlanacağınız bir internet sağlayıcısı ile ıphoneniz ile kontrol edebilir, içinden bir bilgiye ulaşabilir, bir dosyayı başka bir bilgisyara transfer edebilir, mail kontrolü yapabilir, freewall kuruluysa bu bağlantı ile uzaktan ıphonenize resim/müzik atabilirsiniz, hatta benim yaptığım gibi dün akşam; misafirlikte hava atabilirsiniz, inanın kafayı yiyor görenler, kısacası her şey yapmanız mümkün...

Yine huzurlarınızda emeğine saygı duyduğum Baha Hocama çok teşekkür ederim, açtın yoldan emin adımlarla gidiyorum, ama boynuz kulağı geçerse sakın kızma Baha Hocam...

Saygılarımla...

Boynumuz kıldan ince Kızmak ne kelime,gurur ve onur duyarım.. Boynuz tabi ki kulağı geçmeli,buradaki amaç zaten o'dur ki bize fazla iş düşmeden, sizleri de paylaşıma davet etmektir.
    İnsanlara ve insanlığa hizmet etmek gibi var mı? Dar'da ve çaresiz kalan arkadaşlara hizmet etme keyfini yaşıyorsanız ve yaşatıyorsanız,"paylaşım konusunda"sizlerden daha mutlu kim olabilir? Benim de ilk bakışta "yaw bu adam kafayı sıyırmış,üşenmeden böyle bir sayfa hazırlamış" demenize sebep bu tür yaşanan ama kaleme alındığında sığmayan cümlelerdir.
    oral .sezen arkadaşımızın bu tespiti ve "boynuz kulağı geçer" ifadesi,benim anlatmak istediklerime,hislerime tercüman olmuştur.Bu inceliğinden dolayı da kendisine teşekkür ederim.
    Ayrıca, emek harcayarak yazmış olduğu,bizlerle paylaştığı ve bu programı kuracak arkadaşlarımıza ışık olacağına emin olduğum şu sözlerini "Faydaları/yararı nedir derseniz;
    Surver olarak kulandığınız bir bilgisayarınız varsa onu uzaktan (örneğin tatildeyken) bağlanacağınız bir internet sağlayıcısı ile ıphoneniz ile kontrol edebilir, içinden bir bilgiye ulaşabilir, bir dosyayı başka bir bilgisyara transfer edebilir, mail kontrolü yapabilir, freewall kuruluysa bu bağlantı ile uzaktan ıphonenize resim/müzik atabilirsiniz." sayfamızda hakettiği yere koyacağım ve boynuz kulağı geçer sözünü de teyid etmiş olalım. Tekrar paylaşımın için teşekkür ederim.Paylaşım bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 9 Ağustos 2008; 10:02:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gateway_15

Zaten türkçe klavye rusça klavyenin üstüne yazılmış acaba rus sourcelarında var mıdır böyle bir uygulama?

Sanırım, bunu aradığın lisanın konuşulduğu Ülke'de, IPhone'la ilgili olan sayfalarında bulabilme imkanın olabilir.Bizler nasıl ki bu tür paylaşımları yazan arkadaşlardan temin edip sizlerle paylaşıyorsak,onlar da da aynı şey sözkonusu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 9 Ağustos 2008; 10:09:23 >
  • tekrar merhaba,

telefonumla ugrasirken zaman zaman edge hatası veriyor, fakat soyle bi durum var ki ben hic edge kullanmiyorum. yalnızca wifi bağlantı kullanıyorum. ama ara ara edge hatası gibi birşey cıkıyor. sizce bunu nasıl engelleyebilirim? yani edge'i tamamen kapatma sansimiz var mı??
  • Yeni almış olduğum 1.1.2 veriyonlu İphonr sayende 1.1.4 versiyonuns sorunsuz yükselttim.
    Çok teşekkür ederim.
    Ellerine, zamanına ve parmaklarına sağlık.
  • ya baha imdaatt yaa iki gündür aralıksız bu sayfaları okuorum ..şimdi ben bı derdımı anlatsamm??

ben ilk aldıımda telimi arkadasım kırmıstı.. sora bı de kaydettıremedık dıe bana fake ımeı yaptırmıstı..
    smdııben gercek ımeısını kaydettırdımm gectım de senın gosterdıın yontemle..
    sora teli ıtunes daki update yazısından yanlıslıkla update ettım ..
    bnnm telim 1.1.4 tüü..
    şimdii senin dediin gibi restore edipp arkasından do it all yapıorumm saatlerdır entering recovery mode yazıo bu yesıl skalada..
    ekranda bu cd ve kabloyu gormekten bayılcammm.. hiç de anlamam bole ışlerden noluıuur yardım et banaaa
    noolluurrr

• quote:

Orjinalden alıntı: mujem

tekrar merhaba,

telefonumla ugrasirken zaman zaman edge hatası veriyor, fakat soyle bi durum var ki ben hic edge kullanmiyorum. yalnızca wifi bağlantı kullanıyorum. ama ara ara edge hatası gibi birşey cıkıyor. sizce bunu nasıl engelleyebilirim? yani edge'i tamamen kapatma sansimiz var mı??

Edge ve istemediğin programları BossPrefs programıyla kapatabilirsiniz.
    İmzamdaki sayfada,58 no lu konuya bakarsanız hem indirir hem de resimlerle görerek bilgi sahibi olursunuz.

58- IPhone Boss Prefs................. Telefonda istediğin programları aç-kapat
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Yeni almış olduğum 1.1.2 veriyonlu İphonr sayende 1.1.4 versiyonuns sorunsuz yükselttim.
    Çok teşekkür ederim.

Güle güle iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
    Bu arada 1.1.4'ün tadını çıkarın.Sakın ola ki 2.0 ve üstü programları yüklemek için acele etmeyiniz. Hala tam bir netlik kazanmış değil. Hem cihazın versionunu yükseltme de hem de installer'da aradığınızı bulamayabilirsiniz. Bence 2.0 şu an için tam bir hayal kırıklığı. Bekleyip görelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: gunugun

ya baha imdaatt yaa iki gündür aralıksız bu sayfaları okuorum ..şimdi ben bı derdımı anlatsamm??

ben ilk aldıımda telimi arkadasım kırmıstı.. sora bı de kaydettıremedık dıe bana fake ımeı yaptırmıstı..
    smdııben gercek ımeısını kaydettırdımm gectım de senın gosterdıın yontemle..
    sora teli ıtunes daki update yazısından yanlıslıkla update ettım ..
    bnnm telim 1.1.4 tüü..
    şimdii senin dediin gibi restore edipp arkasından do it all yapıorumm saatlerdır entering recovery mode yazıo bu yesıl skalada..
    ekranda bu cd ve kabloyu gormekten bayılcammm.. hiç de anlamam bole ışlerden noluıuur yardım et banaaa
    noolluurrr

Anlaşılan sen de 2.0 kurbanısın. Şimdi bi karar verip ya yükseltmiş olduğun yerde kalıp cihazını 2.0 ve üstü olarak kullanacaksın ya da geri dönüş yapıp 1.1.4 olarak kullanacaksın.
    Eğer eski versionuma döneceğim dersen bu linktenhttp://forum.donanimhaber.com/m_24710247/tm.htm yazılanları uygularsan eski versionuna dönebilirsin.Ama yok ben bu versionda kalmak istiyorum dersen de o zaman, Buhttp://forum.donanimhaber.com/m_22328992/mpage_1/key_/tm.htm ve buhttp://forum.donanimhaber.com/m_25476051/tm.htm linklerden yardım alabilirsiniz.Kolay gelsin.
    Geçmiş olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

oral .sezen arkadaşımızın bu tespiti ve "boynuz kulağı geçer" ifadesi,benim anlatmak istediklerime,hislerime tercüman olmuştur.Bu inceliğinden dolayı da kendisine teşekkür ederim.

Rica ederim Baha Hocam, sadece emeğinize bir saygı olarak yazdım o cümleleri. Ama şunuda eklemek isterim; bu yazıları okuyan arkadaşlar ''Körler sağırlar birbirini ağırlar'' ata sözünü sakın ha akıllarında canlandırmasınlar, burada gerçekten çok büyük bir emek var! Iphone kullanıcıları anlar bunu sadece, muhteşem bir cihaz ve özellikleri kullanıyorsanız sıkıntılarınada katlanabiliyorsunuz, ama Baha Hocamın emeği sayesinde az hata ile yola devam ediyorsunuz, bir nevi tampon görevi görüyor ve tahmin ediyorumki bize yeni bir program gösterebilmek için günde kaç defa ''kur kaldır'' yapıyordur ıphonesinde Allah bilir.
    Ha şunuda ekliyeyim; ben ıphonemi aldığımdan beri 1 kez restore yapma ihtiyacı duydum, çünki bu sayfa var!
    Daha önceki sayfalarda dediğim gibi;

''İyiki varsın Baha Hocam''

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 10 Ağustos 2008; 9:10:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Yeni almış olduğum 1.1.2 veriyonlu İphonr sayende 1.1.4 versiyonuns sorunsuz yükselttim.
    Çok teşekkür ederim.

Güle güle iyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
    Bu arada 1.1.4'ün tadını çıkarın.Sakın ola ki 2.0 ve üstü programları yüklemek için acele etmeyiniz. Hala tam bir netlik kazanmış değil. Hem cihazın versionunu yükseltme de hem de installer'da aradığınızı bulamayabilirsiniz. Bence 2.0 şu an için tam bir hayal kırıklığı. Bekleyip görelim.

Yazdığın konu mesajların güzel Türkeçemizi iyi kullandığın için ayrıca teşekkür ederim.

Yanlız Saplam Türkçe Q klavye ne zaman ekleyeceksin.
    Çünkü hata mesajı veriyor.

• bahacımm sen nerdeysen ben ordayımm... nezamankı sen onaylarsın ben de 2.0 a geçiş yaparımm hemen deniorum bu lınklerı bılgı vercem cokk saoll
  • Sevgili Arkadaşlar,

Özel mesaj yoluyla Orblive programı ile ilgili bazı sorular aldım, tüm bunlara açıklık getirmek için aşağıdaki sunumu hazırladım;

Orb Live ile Iphonedan Server kamerasına bağlanmak;

Önce server görevi gören bilgisayarınızı internete bağlayıp masa üstündeki Orb yi tıklayıp, sağ alt köşedeki tagın aktif hale geldiğini görün/Iphoneden Boss prefs, ile Wifi açın/sonra ıphoneden Orb yi açın/daha sonra açılan sayfadan Webcams açın/sonra kayıtlı kameranızı tıklayıp bekleyin/ve görüntü hazır, artık nerede olursanız olun server olan bilgisayarınız sayesinde evinizi gözleme imkanınız var hemde çok net...

Aşağıdaki resimlerde konuk oyuncu benim küçük kızım Azra, nasıl aktiris olurmu?

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 10 Ağustos 2008; 15:18:54 >

• Ve devamı,

Orb Live ile Iphonedan canlı İnternete yayın yapabilen TV izlemek;

Önce server görevi gören bilgisayarınızı internete bağlayıp masa üstündeki Orb yi tıklayıp, sağ alt köşedeki tagın aktif hale geldiğini görün/Iphoneden Boss prefs, ile Wifi açın/sonra ıphoneden Orb yi açın/açılan sayfada ''Online videos'' tıklayın/ sonra ''İnternet canels'' tıklayın/işte kayıt ettiğiniz(favorilerinize eklediğiniz) TV kanalları karşınızda, geriye kalan oturp izlemek...

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 10 Ağustos 2008; 15:20:52 >

• quote:

Yazdığın konu mesajların güzel Türkeçemizi iyi kullandığın için ayrıca teşekkür ederim.

Yanlız Saplam Türkçe Q klavye ne zaman ekleyeceksin.
    Çünkü hata mesajı veriyor.

DonanımHaber ailesine bir katkımız oluyorsa ne mutlu bize.
    Türkçe Q klavye installer'da mevcut olup,hata vermemesi gerekmektedir.Bir kez daha kontrol eder misiniz?
    Ayrıca,teşekkürünüze ben de teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunugun

bahacımm sen nerdeysen ben ordayımm... nezamankı sen onaylarsın ben de 2.0 a geçiş yaparımm hemen deniorum bu lınklerı bılgı vercem cokk saoll

Hangi hataları alıyorsun yazarsan çok kısa yollardan 1.1.4'e geçmen için yardımcı oluruz. 2.0 ve üstü hala her yanıyla çok riskli bir işletme sistemi.Geçmesi ve düşürülmesi bayağı sakıncalı.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.