Şimdi Ara

Iphone 1.1.3 den 1.1.4 e nasıl geçilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir iphone aldım ziphone ile işlemlerini yaptım ama versiyonu 1.1.3 bir aralar itunes dan update etmeyin birdaha çalıştıramazsınız diye duymuştum bu hala böyle mi yoksa itunes dan direkt update yap diyebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• Sahsen, 1.1.3'ken ziphone ile kirip bir sure kullandiktan sonra gaza gelip itunes ile 1.1.4'e yukseltmistim. Telefon yeniden basladiktan sonra ilk aldigimdaki haline donmustu; kirilmamis, aktive edilmemis haline. Ilk seferki gibi ziphone ile yeniden kirdim, sms, telefon rehberi, notlar falan kaybolmadan telefon calismaya basladi lakin programlarin simgeleri gorunmezken isimleri "uninstall" listesinde gorunuyordu. Bu durum ozellikle BSD ile ilgili bir suru sorun cikarinca yine itunes kullanarak "restore" ettim. programlari bastan kurmam gerekti ama onun disinda bir sorun yasamadim.

Demem o ki, yapilmaz degil, yapilabiliyor ama boyle sorunlar da yasanabiliyor :)
  • İlginiz için teşekkürler peki restore dediğiniz tam olarak ne oluyor?
  • Bir nevi geri yükleme oluyor. Mevcut firmware dosyasını telefona en baştan kuruyor. Her şey eski haline, ilk aldığın haline dönüyor. Restore yapıp 1.1.4'e geçmek için iTunes sekmesinde "Restore&Update"e tıklaman yeterli olacaktır. İstersen Firmware'i kendin direk download da edip Restore yapabilirsin. (Shift'e basılı tutup Restore'a tıkla, firmare dosyasını göster)

Iphone 1.1.3 den 1.1.4 e nasıl geçilir?
  • Teşekkürler dostum en iyisi firmware dosyasını kendim downlaod edip restore ile 1.1.4 yüklemek sonrasında da ziphone yada iplus ile unlock activate ve jailbreak yapmak bu şekilde sorun olmaz değil mi?
  • bende 1.1.3 den 1.1.4 e gectım. once kendı ındırdıgım 1.1.4 dosyasını kurdum sonrarad ziphone 2.6c ile kırdım.sorunsuz sekılde kullanıyorum telefonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.