Şimdi Ara

İphoe 4 Unlock oldumu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    [/simage]
    MC603 DN model İp4 cihazı allgsmunlock tan unlock yaptık ve işlem bitip finish yazdı.Cihazı Avea ile itunese bağladığımızda resimdeki hatayı veriyor.Spirit kartla aktive ediyoruz ama avea takıldığında aynı sonuç.
    Cihazın unlock olduğunu kontrol edebileceğimiz br yer varmı.
    Aynı zamanda ne yapılması gerektiğini bilen.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moordillo -- 9 Ocak 2012; 9:41:53 >

• uyariya gore unlock olmamis
  • 4g nedir ya?

Bahsettigin cihaz 4s ise suan icin yok boyle bisey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allgsmunlock hesabinda finished yaziyor ve aciklamasinda basarili oldugu belirtilmismi mumkunse islemin sonuclandigini belirten sayfanin resmini cekip emei kismini kapatarak buraya resmini atabilirmisiniz saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın unlock olduğunu anlamak için herhangi bir site ya da programa ihtiyacınız yok. Avea ile çalışırsa unlock olmuş demektir.

Ancak bu ekran görüntüsüne göre unlock olmamış.
  • restore atman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

4g nedir ya?

Bahsettigin cihaz 4s ise suan icin yok boyle bisey.

Düzelttim 4g değil düz 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

allgsmunlock hesabinda finished yaziyor ve aciklamasinda basarili oldugu belirtilmismi mumkunse islemin sonuclandigini belirten sayfanin resmini cekip emei kismini kapatarak buraya resmini atabilirmisiniz saygilarimla

Finished yazıyor

• mobileden girdigim icin net goremiyorum ama bunun detayli yazilari olan bir yeri vardi yanlismi hatirliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif61 -- 9 Ocak 2012; 10:20:51 >
  • senin cihazin seri numarasina göre cihazin Almanya-Avusturya yada hollanda T-Mobile simkilitli bunu kontrol etmek icin suraya girhttp://www.t-mobile.de/sim-lock telefonun modelini rengini sec imeini gir ve yazan cevabi ya buradan bana bildir yada googletranslate ile almancadan turkceye cevir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.