Şimdi Ara

İpadden Bilgisayara mp3 atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcyi formatladım.Müzikler uçtu tabi.Arşivim ipadde.İtunes ile alamıyorum bilgisayara nasıl alabilirim yardımcı olursanız cok sevinirim.

• Bende ipod da aynı sorun olmuştu bilgisayarımdan ipod un içine girmiştim sanki sd kart gibi sonra gizli dosyalaı göster dedikten sonra ordaki dosyaları karıştırdım ve bilgisayara kopyalamıştım. Fakat isimleri farklı oluyor ama itunes attığında normale dönüyor. iPad için denemdiğim için olur mu bilmiyorum ben onda sadece resimleri görebiliyorum yine de bi dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 1 Ekim 2010; 14:25:16 >
  • Hallettim arkadaşlar bayağıdır uğraşıyorum.Imtoo ipad to pc transfer diye program var.Bunun iphone,ipod,ipod tounch içinde ayrı programları var.Bildğiniz itunes gibi.Yanlız tek artısı dosya cekebiliyorsunuz cihazdan.Ama kayıt yaptırmanız lazım yoksa 100 tane obje cekip kayıt yaptırmanızı istiyor.Zorda olsa serialini buldum.İSteyen varsa yardımcı olabilirim.
  • Mac kullanan diğer arkadaşlara yardımcı olması açısından yazayım. Senuti adlı uygulama işe bu sorununuzu çözebilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.