Şimdi Ara

IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal Smartcover kullanıyordum evet harika bir kılıf ama artık elimde tutması daha kolay bir kılıf almaya karar verdim. baya bir seçenek arasından 2'ye indirgedim.

1- Speck Handyshell

Göründüğü gibi, Arkadaki alet tutuşu kolaylkaştırıyor ama ne kadar tabi onu denemek lazım aslında.

TR de yok kargo Dahil fiyatı 80$ civarı..

2- Belkin - Grip 360 + Stand

TR-de galiba var bikaç bitmiş Gittigidiyor ilanı var 80-90 TL ye ama tam araştıramadım henüz..

2.Ürünün ipad2 için olanı yokmuş onu eledik o yüzden Onun yerine başka bir tane koydum bu da alınabilir. Artık bu ikisinden birini seçeceğim yorum yaparsanız sevinirim.

3 - Hand-e-holder

Nekadar sert tuttuğunu göstermek için masa tenisi oynuyo manyaklar. oldukça sağlam tutunuyor aslında

Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.. Hangisini alayım.. Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 17 Kasım 2011; 1:33:51 >

• ikiside birbirinden berbat bunlara para vermez umarım kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

ikiside birbirinden berbat bunlara para vermez umarım kimse

Hocam ağır oldu biraz O kadar kötü mü ya
  • Bende beğenmedim daha güzel seçenekler vardır illaki
  •  IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]  IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]
     IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]  IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]
     IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]  IPAD2 için 2 KILIF SEÇENEĞİ [yeni FOTO ekledim]

Böyle güzel bir ürün varken açıkcası bu basliktaki iki ürüne para verilmez kusura bakma. Ama tatbiki zevk meselesi ama Belkin kaliteli ürünler yapar bari onu seç...

• Switcheasy cok kaliteli markadir. Ama bu urunun smartcoverdan pek farki yok fonksiyonellik acisindan. Kimse begenmiyor hayret ben mi garipim simdi
  • speckin bu modeli ozel Dizayn tarzi olan urunlerden, herkese hitap etmez bu modeller...ben verdigin iki urun arasindan tabikide speck derim cok orjinal olmus ben olsam alirmiyim hayircunku zevk meselesi bu is alirsan eger inceleme yazisi bekleriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten 2. ürün yalan oldu ipad1 içinmiş ve 2 için yokmuş. ama şimdi bir model daha ekleyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Zaten 2. ürün yalan oldu ipad1 içinmiş ve 2 için yokmuş. ama şimdi bir model daha ekleyeceğim...

amazonda specke baktim yorumlar gayet iyi 40$ a satiliyor bilgin olsun
  • ben switcheasy canvas kullaniyorum ipad siyah kilifida bu nedenle siyah aldim , benim ihtiyaclarimi karsiliyor , fakat kilif cok agir , sirf bu nedenle ön arkaya wrapsol veya benzeri koruma alip evde kilifsiz kullanmayi dusunuyorum , disari icin ise switcheasy mükemmel , dis etkenlerden korumasi ve sekli cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedowich15

quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Zaten 2. ürün yalan oldu ipad1 içinmiş ve 2 için yokmuş. ama şimdi bir model daha ekleyeceğim...

amazonda specke baktim yorumlar gayet iyi 40$ a satiliyor bilgin olsun

Speck güzel ama o son video olan hand-eholder daha kolay geldi. Ayrıca daha ucuz.

Amazonda ve ebaydekilerin çoğunda Buraya shipping yok. olan bir tane görürsen yollarmısın bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.