Şimdi Ara

iPad2 arayıp bulamayanlara acil = Bilkom Satış Direktörü (10Mayıs) 17.30'da CNBC-e'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ne zaman gelecek diye forumlarda gezenlere,
    Yeni partinin fiyatlarına kadar merak edilen herşey için...

Bilkom Satış Direktörü Fikret Ballikaya, 17.30'da CNBC-e High Tech'de canlı yayında olacak.

Kaynak = Facebook Bilkom

Bence takip etmek gerek, kesin açıklama yapacaktır.
    Umarım Adobe ve Graphisoft mevzularını çoook uzatmazlar.

• owwwwwwwww
  • tam zamanınd açtım bakalım ne diyecekler
  • Ya ofiste işim çıktı, 17:38 de açabildim kanalı, Bilkom'cu konuşup gitmedi di mi?
    Haberi veren olarak seyredemezsem iyi olmaz.
  • yakında gelecek dedi, bir şey demedi ki
    özelliklerini zaten biliyoruz
    ne zaman geleceği ile ilgili yalnızca "yakında" kelimesini kullandı
    bence 2. parti de gelir gelmez biter, gidip sanırım ancak 3. veya 4. parti geldiğinde stok sorunu yaşanmayacak
    6.000 çok az bir sayıki
    6.000 ipad 2 yalnızca istanbulda satılır ve biter
    biraz da bilerek bu şekilde yapılıyor bence, işte yok satılıyor, mükemmel alet, arasan bulamazsın, mutlaka almalısın, gibi insanların bilinç altına mesaj gönderiyorlar
    şubat ayında duyurdular ipad 2 'yi, duyurmadan önce de üretim yapmışlardır
    mayısa geldik yalnızca 6.000 tane gelebildi, dediğim gibi bilerek az az gönderiyorlar
    kaçan kovalanır hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

yakında gelecek dedi, bir şey demedi ki
    özelliklerini zaten biliyoruz
    ne zaman geleceği ile ilgili yalnızca "yakında" kelimesini kullandı
    bence 2. parti de gelir gelmez biter, gidip sanırım ancak 3. veya 4. parti geldiğinde stok sorunu yaşanmayacak
    6.000 çok az bir sayıki
    6.000 ipad 2 yalnızca istanbulda satılır ve biter
    biraz da bilerek bu şekilde yapılıyor bence, işte yok satılıyor, mükemmel alet, arasan bulamazsın, mutlaka almalısın, gibi insanların bilinç altına mesaj gönderiyorlar
    şubat ayında duyurdular ipad 2 'yi, duyurmadan önce de üretim yapmışlardır
    mayısa geldik yalnızca 6.000 tane gelebildi, dediğim gibi bilerek az az gönderiyorlar
    kaçan kovalanır hesabı

Çok bişey kaçırmadı o zaman seyredemeyen insanlar. Sağol arkadaşım özet için.

• Teşekkürler haber ve özet için. Bir de bulunan yerleri haber versen harika olacak:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

Teşekkürler haber ve özet için. Bir de bulunan yerleri haber versen harika olacak:))

Bence burayı takip etmen fayda verebilir =
    http://forum.donanimhaber.com/m_48646832/tm.htm
  • Apple'ın stratejisini gerçekten ben kendi adıma anlamakta zorluk çekiyorum,

Türkiyede kaç tane satmayı planlıyorlar ki, 50.000 tane desek abartı ortalama ile 1200$'dan 60.000.000$ yapacak,

en az %30'u na kar desek (Türkiye de KDV eklentisi %18, distrübütör karı, apple'ın maliyeti) 20.000.000$ apple gibi bir firma için komik rakam. onlarca reklam giderleri ki büyük maliyet.

Apple cihazlarının bir çoğunu artık hepimiz biliyoruz gerçekten bambaşka özellikteler tabii ki apple ürünlerinden başka kullanmayanlar olduğu gibi, farklı cihazlara yönlenebilcek insanlarda var,

elindeki bütçeyi bu süreçte başka cihazlara yönlenerek kullanacak insanlar mutlaka vardır. apple'ın iphone'dan sonraki amiral gemisi bir cihaz.

Neyin peşinde peki bu apple...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trifly

Apple'ın stratejisini gerçekten ben kendi adıma anlamakta zorluk çekiyorum,

Öyle bir strateji ki bu, bu sene dünyanın en değerli markası oldu 153 milyar dolar ile.
    Geçen yıla oranla yüzde 84 , 2006 dan beri yüzde 859 değer artışı sağlayarak.
    Siz anlamıyorsunuz ama adamlar sanırım bu işi gayeeeet iyi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Öyle bir strateji ki bu, bu sene dünyanın en değerli markası oldu 153 milyar dolar ile.

bir ülkeye ayda bir 6000 tane cihaz sokarak bu hale geldilerse beni dinlesinler ayda 20000 tane soksunlar emin olsunlar daha çok kazanacaklardır.

Talep çok, cihaz yok, fiyatlar düşük!!!! ne yaman çelişki, ipad1'in en iyi 900 TL den satıldığı bir ülke için. 1080 TL ipad2 çok mantıklı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

bir ülkeye ayda bir 6000 tane cihaz sokarak bu hale geldilerse beni dinlesinler ayda 20000 tane soksunlar emin olsunlar daha çok kazanacaklardır.

Talep çok, cihaz yok, fiyatlar düşük!!!! ne yaman çelişki, ipad1'in en iyi 900 TL den satıldığı bir ülke için. 1080 TL ipad2 çok mantıklı.

Fiyat mantıklı mı değil mi kişiden kişiye değişir ama , iphone 4 olan stok sorununu göz ardına almaları lazımdı ipad2 leri Türkiyeye sokarken.

• kesinlikle apple cihazları için tüm fiyatların seviyesinin ne derece makul olduğu tartışılınabilinir.

benim sıfır ipad1 ve ipad2 'in alınabilirliğinde ibrenin ipad2 tarafında olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.