Şimdi Ara

★☆★ iPad2 stok yardımlaşması ★☆★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
4
Favori
63.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardımcı olalım birbirimize diye actım konuyu, yani şirketler ustu bir oluşum olsun diye...

Teknosadayim su an, saat 10dan once vermiyorlar.
    Suadiye Teknosa = "16-17 tane var, tüm Teknosa'lara o kadar verildi zaten. 3 tane beyaz 3G 16GB var"

Palladium Lydia = "Beyfendi ayırma yapamıyoruz, zaten 40-50 tane var"

ARKADASLAR, BİLDİGİMİZ YERLERİ DİĞER FORUMDAŞLARLA PAYLAŞALIM, HERKES BU ZEVKİ YASASIN...
    İPAD'LER ATIL KALMASIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 18 Mayıs 2011; 11:58:42 >

• Natilus Bimeks te kalmadı diyebilirim. 27 tane gelmişti toplamda. Sanırım 2şer adet olmak üzere toplamda 10-12 tane kalmıştır. Hatta 16GB wifi modelinden yok. Eminim. Bu durumda maks 10 tane vardır.
  • Antalya ya gelmişmidir acep ?
  • Aldım bı tane beyaz, 3G 16 gb...
    mac'lerde etkinlestirdim, su an ondan yazıyorum...
    İlkini aldığım kadar heyecanlı değilim, ama olsun

Bu arada tüm stoklar bitti Suadiye'de...
  • hayırlı olsun...

quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

Aldım bı tane beyaz, 3G 16 gb...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutri

hayırlı olsun...

quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

Aldım bı tane beyaz, 3G 16 gb...

Teşekkür ederim :)
  • Yaklaşık 45 dk kadar önce Palladium Lydia'dan 64GB 3G Siyah aldım. Sırada önümde bir 7-8 kişi arkada da 10-12 kişi vardı. Şu anda durum nedir bilimyorum ama en azından bir 20-25 kutu daha duruyordu, görünen bu tabi depo durumunu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben dun izmir agora apex ten aldim.faturayi kesmemislerdi.az once faturayi almaya gittim stok sorunu yoktu.oratalikta duruyodu beyaz ve siyah ipadler:)kimselerde yoktu.bakanda yok alanda yok.
    Gittim vatana sordum yoktu bir ay a gelir dedi.bestbuy a baktim yoktu.darty ye baktim orda da yoktu.
    İzmirde durum bu arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu35
    Ben dun izmir agora apex ten aldim.faturayi kesmemislerdi.az once faturayi almaya gittim stok sorunu yoktu.oratalikta duruyodu beyaz ve siyah ipadler:)kimselerde yoktu.bakanda yok alanda yok.
    Gittim vatana sordum yoktu bir ay a gelir dedi.bestbuy a baktim yoktu.darty ye baktim orda da yoktu.
    İzmirde durum bu arkadaslar.

Sagol kardesim bilgi icin birazdan izmire dogru yola cikiyorum
  • Fiyatlar?
  • Vatan dışında, Bilkom'un açıkladığı fiyatlardan satılıyor, Bilkom sitesinde satışa'da başladı bu arada.
  • Hatta Bilkom açıklanan rakamların 10TL aşağısına satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur
    Fiyatlar?

Beyaz, 3G 16GB'ı 1367'ye aldım Teknosadan. Axcess ve Bonus'a 12 taksit peşin fiyatına.
  • teknosa.com da ürün yok. internetten alışverişte bonusa %10 kampanya varmış bugün son gün diyor...
  • Ümraniye Meydan AVM'de hem Apple Premium Seller'da hem de Mediamarktta bulunmakta.

Saat 12.00 itibariyle siyah 16 gb wifi'dan 7 adet vardı.
  • Adana Elmacipazarinda bilkom fiyatlarindan World Card a psin fiyatina 12 taksitle satilmakta ve stoklar rahat durumda. Ben bir tane aldim.
  • Ankara Ankamall'deki Bimeks'ten ve Vatan Notebook'tan 1 saat önce birer tane 16GB wi-fi + 3g aldık.... biri 1390, diğer 1365 TL civarına...
  • 16 wifi+3G için yazıyorum:
    Astoria ElectroWorld'de yok
    MetroCity Bimeks'te yok
    Kanyon Troy'da yok
  • bende izmir agora avm içindeki apexten aldım öğlen 12de aradım agoraya uzak bir yerde oldugum için 1 saat sonra gelebilirim dedim ismimi alıp ayırdılar gittim 16gb wifi aldım benden hariç bir kişi vardı 64 gb 3g aldı bomboştu izmirlilere duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozi

bende izmir agora avm içindeki apexten aldım öğlen 12de aradım agoraya uzak bir yerde oldugum için 1 saat sonra gelebilirim dedim ismimi alıp ayırdılar gittim 16gb wifi aldım benden hariç bir kişi vardı 64 gb 3g aldı bomboştu izmirlilere duyurulur

Ayırmak yasak...
    Örneğin 1 tane kalsa, sana ayırmış olsalar, bi müşteri mağazaya gelip iPad istiyorum deyince ona "Yok kalmadı" derseler ama adam görüp de Bilkom'a şikayet ederse Bilkom fena yapar orayı! Teknosa Suadiye'de iPad(1)'de yaşanmış olaydır...

"True story"
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.