Şimdi Ara

iPad to 3 Port USB +Card ReadeR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-to-3-port-usb-card-reader-all-in-one-3-taksit-kapida-ode-98393817/detay/

BU ÜRÜNDEN ALDIM FAKAT USB VEYA HAFIZA KARTI TAKTIĞIMDA İPAD HİÇBİRŞEY YAPMIYOR BUNU AYARLARI FALAN VARMI ?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    NOT:CİHAZ İPAD3

• Yokmu bilen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onepir

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-to-3-port-usb-card-reader-all-in-one-3-taksit-kapida-ode-98393817/detay/

BU ÜRÜNDEN ALDIM FAKAT USB VEYA HAFIZA KARTI TAKTIĞIMDA İPAD HİÇBİRŞEY YAPMIYOR BUNU AYARLARI FALAN VARMI ?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
    NOT:CİHAZ İPAD3
    Hafıza kartında da usbde de DCIM klasörü, içinde de resimleriniz olmalı.

• Nasil yani DCIM adinda klasör mü açacağım

• ??"?????

• Bende aldım aynı cihazdan sd kartı görüyor. Fakat USB yi görmüyor. Herhangi bir ayar yok direk takınca fotolar açılması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: onepir

Nasil yani DCIM adinda klasör mü açacağım
    Aldığınız sayfadaki açıklamalarda yazıyor, fotoğrafların DCIM klasörü içinde olması gerektiği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

kullanabilmeniz için cihazın JB'li olması lazım. Benzer Camera connect kit kullanıyorum ancak jb olmayınca işe yaramıyor :) Birde JB yaptıktan sonra Cydia'dan ifile'lı yüklemeniz ve ifile üzerinden o cihaza takılı usbleri yada hafıza kartlarını okuyabilirsiniz.

Ayrıca usb ve hafıza kartının belirli bir enerji tüketiminin altında olması lazım... Yoksa yüksek güç tüketiminden dolayı bellek yada kartı okumaz... Hatta bu konuda forumda çok mesaj var... Elimde iki farklı marka microsd kart var ve birini okurken diğerini kesinlikle okumuyor...

Not: ios5 ile okuyan kartıda okutamadım ama ios 4.3 ile anında tanıyordu.

IOS5de enerji kullanımını yükselttiler. Yani o açık IOS4de varken 5de tarih oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.