Şimdi Ara

Ipad te pdf dosyaları okunuyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okulum gereği sürekli olarak pdf dosyalarını okumak zorundayım. Laptopdan okumak zor oluyor tablet daha taşınabilir olduğu için ıpad almayı düşünüyorum. Adobe Reader programı ile ıpad ten okunabiliyor mu ? Yoksa android mi almalıyım ?

• Okunuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar okulum gereği sürekli olarak pdf dosyalarını okumak zorundayım. Laptopdan okumak zor oluyor tablet daha taşınabilir olduğu için ıpad almayı düşünüyorum. Adobe Reader programı ile ıpad ten okunabiliyor mu ? Yoksa android mi almalıyım ?

Goodreader uygulaması var iPad için 25pp ile indir onu kullan en iyisi o ben PDF kitaplar okuyorum ipadimde

• GoodReader iyidir ama extra özellik isterim dersen(not tutma vs) upad öneririm
  • Yani adobe reader programı yok başka programlarla açabiliyoruz. Benim için önemli çünkü okul için alacağım işimi görmezse yazık olur parama bir daha da tablet alamam
  • Okunabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunun için aldım ipadi. Okunabiliyor. Kasmıyor da hiç. Yalnız ben not tutayım falan da dersen bence note 10.1 al. Ama onun da çözünürlüğü düşük. 2014 editionı gelecek yalnız onun yakında. Onun çözünürlüğü yüksek. Beklerim diyorsan bir öğrenci için tavsiyem budur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda beklemeyi düşünüyorum zaten yapıcağım alışverişleri ocak ayında yapacağım zaten o zamana belli olur herşey fiyatlar modeller falan. Ama bu zamana kadar apple ürün kullanmadım apple ın akıcılığı beni cezbediyor benim için her zaman önemli olan performans. Yeni ıpad i de bekliyorum.
  • adobe reader dışındakiler pdf için verimli degil.
    zaten pdf apple için biçilmiş kaftan. çünkü word-egzel-ppt için uygulama bulmak zulüm.
    dahada kötüsü fonksiyonel olanlar paralı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

adobe reader dışındakiler pdf için verimli degil.
    zaten pdf apple için biçilmiş kaftan. çünkü word-egzel-ppt için uygulama bulmak zulüm.

Valla bilmiyorum android e soğuk bakmamın nedeni çalışma prensibi. Menü geçişlerinin ve ekran çözünürlüğü sebebiyle apple düşünüyordum. Adobe reader olsa hiç düşünmeyecektim ama bakalım artık yeni modeller çıkınca tekrar hepsini tek tek ele alıcam.
  • quote:

quote:

Valla bilmiyorum android e soğuk bakmamın nedeni çalışma prensibi. Menü geçişlerinin ve ekran çözünürlüğü sebebiyle apple düşünüyordum. Adobe reader olsa hiç düşünmeyecektim ama bakalım artık yeni modeller çıkınca tekrar hepsini tek tek ele alıcam.

Dostum ipad de adobe reader var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucterian -- 29 Eylül 2013; 23:23:38 >
  • quote:

quote:

Adobe Reader App Store'da var. Kim yok dedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

quote:

Benim bu konuda iyice kafam karıştı Tabletler konusunda pek bilgili sayılmam daha önce tablet kullanmadım birkaç yerde adobe reader değilde başka programla kullandıklarını söylediler belki ben yanlış anladım. O zaman yine ıpad son karar. Ipad 4 e fiyatının da uygun olması nedeniyle çok kafayı takmıştım. Fakat ıpad 4 kullanan arkadaşların ios 7 ile cihazlarının yavaşladıklarını söylediklerinde cihazdan yine vazgeçtim yeni ıpad ı bekliyeceğim ama onunla ilgili de hiç haber duymadım. Ne zaman çıkacak ne olacak bir fikrim olmalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senutarus

quote:

quote:

Benim bu konuda iyice kafam karıştı Tabletler konusunda pek bilgili sayılmam daha önce tablet kullanmadım birkaç yerde adobe reader değilde başka programla kullandıklarını söylediler belki ben yanlış anladım. O zaman yine ıpad son karar. Ipad 4 e fiyatının da uygun olması nedeniyle çok kafayı takmıştım. Fakat ıpad 4 kullanan arkadaşların ios 7 ile cihazlarının yavaşladıklarını söylediklerinde cihazdan yine vazgeçtim yeni ıpad ı bekliyeceğim ama onunla ilgili de hiç haber duymadım. Ne zaman çıkacak ne olacak bir fikrim olmalı.

Adobe konusunda için rahat etsin diye kendi ipadimden göstereyim dedim.

iPad ı bende bilmiyorum dostum ama 4 işini rahatça görür
     Ipad te pdf dosyaları okunuyor mu ?

• Teşekkür ederim ıpad'ı vatanda inceledim. O zaman son karar ıpad ama artık kaç olur onu bilemicem
  • quote:

Teşekkür ederim ıpad'ı vatanda inceledim. O zaman son karar ıpad ama artık kaç olur onu bilemicem

Şimdiden hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.