Şimdi Ara

İpad şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipad 1 kullanıyorum. Orjinal şarj adaptörü var ve dönüştürücü ile kullanıyorum. Ancak çoğu zaman şarj olmuyor uyarısı alıyorum, evin içinde prizleri deniyorum yada adaptörü ters çevirip tekrar prize sokuyorum ve 3-5 denemeden sonra ancak şarj olmaya başlıyor. Bu konuda ne yapabilirim? sizce sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?

' Evrendeki en büyük gösteri sen aklını keşfettiğin an başlar...'
  • 10 w lık adaptör mü? Neyazıyor adatörde?
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

10 w lık adaptör mü? Neyazıyor adatörde?

evet adaptör 10w lık ve prize uyması için küçük bir dönüştürücü kullanıyorum
  • Ayni sorun bende de var. Ipad2 ve son 2 gundur mevcut orijinal sarjiyla sarj olmuyor. Fise taktigim anda priz isareti cikiyor ve sarj etmiyor. Benim aletin yukardaki aletten farki HİC sarj etmiyor. Su anda sarj 36da ve gittikce azaliyor. ıOS5 guncellemesi yaptim ama yine de ayni... Nasil cozulur bu yav?

Orijinalden alıntı: wm1tr

Ayni sorun bende de var. Ipad2 ve son 2 gundur mevcut orijinal sarjiyla sarj olmuyor. Fise taktigim anda priz isareti cikiyor ve sarj etmiyor. Benim aletin yukardaki aletten farki HİC sarj etmiyor. Su anda sarj 36da ve gittikce azaliyor. ıOS5 guncellemesi yaptim ama yine de ayni... Nasil cozulur bu yav?

Valla ben evde ki prizleri dolasiyorum birinde tutuyor anlamadim gitti :)))

Ben de fise takinca sarj ettigi anlamina gelen sesi cikariyor ama pil yerinde sarj bitti ankamina gelen priz isareti cikiyor. Tuhaf ikilem
    5s pil sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Blackberry 9700 Şarj-Pil Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    iPAD şarj olmama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sende de fise takinca, sarj tamamlandi anlamina gelen priz isareti mi cikiyor yoksa hic bir sey olmuyor mu?

Ben de fise takinca sarj ettigi anlamina gelen sesi cikariyor ama pil yerinde sarj bitti ankamina gelen priz isareti cikiyor. Tuhaf ikilem

denk gelirse şarj oluyor işareti çıkıyor. Ancak çoğunlukla donanımı desteklemiyor uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Bende de aynı sorun oluyordu.Apple'a götürdüm 1 haftada değiştirdiler. İnşallah garantisi vardır yoksa sıkıntı

benimki yurtdışı girişli garantisi de yok. Ne yapsak acaba?

PCden şarjı denicem bakalım.
    biliyorum "şarj etmiyor" diye yazıyor ama yabancı forumlardan gördüğüm üzere çok yavaş da olsa şarj ediyor. en azından denemekten zarar gelmez.

Ben denemedim ama evet yavasta olsa sarj ediyormus

biliyorum "şarj etmiyor" diye yazıyor ama yabancı forumlardan gördüğüm üzere çok yavaş da olsa şarj ediyor. en azından denemekten zarar gelmez.

Bir program vardi hizli sarj icin. Googleda aratirsaniz bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Bir program vardi hizli sarj icin. Googleda aratirsaniz bulabilirsiniz.

Evet hatirladim asus un bir programiydi sanirim, pc ye kuruyorsun
  • Lanet olsun sana aplle iPad seni aldığım güne lanet olsun 3 ayda 4 şarj kablosu. Daha aplle ürünümü almak elim kırılsın. Yok arkadaşım yok sorun kablolarda değil sorun aplle de ios7 denen yaratıkta. Bir zaman sonra kendiliğinden şarj kablolarını kabul etmiyor. Çünkü aplle bizi az kazıklamışki tekrar para saçmamız için ürünlerine yolluyor. Türkiye desteği bile olmayan bir ürünü almakmı tövbe. Bi telefon açıpta sesimizi duyacak kimse bile yok. Ancak formlarda ıvır ıvır edip sineye çekiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.