Şimdi Ara

İpad şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar İpadim cok gec sarj oluyor 4-5 saat te falan sizde de boyle mi? bu normal mi?

• Benim de oyle ama benim sarj cihazi 5 voltluk, normal 10volt olan ne kadar surede dolduruyor bilmiyorum, acikcasi da memnunum
  • bende dun sarj etmısmıtım %100 dolu ıdı taktım muzık atmak ıcın bı baktım sarj etmıyor dıyor pc den etmıyor ama adaptor ıle sarj edeıyor
  • normal pcden şarj etmez zaten, sadece maclerden şarj eder bildiğim kadarıyla, ama pcden şarj etmediğini biliyorum
  • bende de biraz geç doluyor, ama uzun gidiyor
    2saatte şarj olup bir günde bitse bence daha kötü olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

bende de biraz geç doluyor, ama uzun gidiyor
    2saatte şarj olup bir günde bitse bence daha kötü olurdu

Aynen, 2 saatte şarj olup sonra birkaç saat internet kullanınca hemen bitseydi, çok daha kötü olurdu, bütün gece bile şarj etmem gerekse bu uzun pil ömrü için fazlasıyla değer!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

bende dun sarj etmısmıtım %100 dolu ıdı taktım muzık atmak ıcın bı baktım sarj etmıyor dıyor pc den etmıyor ama adaptor ıle sarj edeıyor

asus aicharger kurarsan pcden de ipad açıkken şarj edebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iPad Şarj Aleti Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

normal pcden şarj etmez zaten, sadece maclerden şarj eder bildiğim kadarıyla, ama pcden şarj etmediğini biliyorum
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 20 Eylül 2011; 15:20:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

bende dun sarj etmısmıtım %100 dolu ıdı taktım muzık atmak ıcın bı baktım sarj etmıyor dıyor pc den etmıyor ama adaptor ıle sarj edeıyor

asus aicharger kurarsan pcden de ipad açıkken şarj edebilirsin

teşşekür ederim dostuım bunu denıyecem eve gıdınce tsk ederım bılgınden dolayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.