Şimdi Ara

iPad Pro Dosyalar Üzerinde Not Alma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 11' 128 gb iPad Pro sahibiyim. Kitaba not alıyorum, altını çiziyorum dosyalar uygulamasından lakin bazen kaydetmeden çıkıyor. Çok sayfa ard arda not alınca direkt kaydetmeden çıktığını gördüm. Bir süredir her sayfa kaydederek devam ediyordum lakin bugün artık her sayfa kaydetmeye tıkladığımda kitabı baştan açıp notlarımı hiç kaydetmediğini gördüm. Bu konuda bir çözümü olan var mı?

O kadar yaz, çiz, not al kaydetmeyince insanın gerçekten canını sıkıyor.

Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Documents uygulamasını kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    Hocam 14.99 dolar yazıyor. Ben dosyalar uygulamasını eskisi gibi kullanabilsem yeter bana.

• Galiba sorunu anladım. Kitap 70 küsür mb idi. Benim notlarla en son 5.27 gb’a kadar yükselmiş. Şimdi bir 70’lik daha yükledim ikinci bir kitap. Ondan devam edeceğim. Lakin bu durum biraz üzdü. Ben o kadar para verdim, cihazın yemeğimi getirmesini bile isterdim.

Kitapları çizdikçe, not aldıkça harddiske atacağım zaten. O yüzden fazla alan kaplaması pek sıkıntı değil.

• Hocam pratiklik açısından dosyalar uygulamasını pek önermiyorum dönem dönem bilindik uygulamalar indirime giriyor takip ederseniz onlar sizi hiç üzmez ugrasmassiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6

Hocam pratiklik açısından dosyalar uygulamasını pek önermiyorum dönem dönem bilindik uygulamalar indirime giriyor takip ederseniz onlar sizi hiç üzmez ugrasmassiniz
    Öyle yapacağım hocam. İndirim gördüm mü good notes gibi bir şey indireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AD08D0F1

Hocam 14.99 dolar yazıyor. Ben dosyalar uygulamasını eskisi gibi kullanabilsem yeter bana.
    Neye baktınız bilemiyorum ancak documents uygulaması ücretsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Neye baktınız bilemiyorum ancak documents uygulaması ücretsizdir.

Alıntıları Göster
    Direkt Documents diye bir program vardı. Siz öyle diyince bende ona baktım. Ama şimdilik sorunu çözdüm. Kitap yaklaşık 900 dayfa. Bundan sonra 3000 sayfalık kitaba geçeceğim. Onda kitabı yeniden yüklemek mantıksız ve çok büyük yer kaplayabileceği için o zaman kullanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.