Şimdi Ara

ipad öneri ve tablet öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben şuana kadar hep akıllı telefonlarda android kullandım ve kullandığım telefon 6 inç bir phablet benim hiç ios cihazım yok şu aralar tablet alacaktım android bir tablette karar kıldım ama iosun daha stabil olduğunu daha hızlı olduğunu daha az bellek kullandığını biliyorum iphone almaya bütçem yetmiyor ama bir ipad alabilirim ve sizden öneri bekliyorum hangi ipad modelini almalıyım ipad 2 çok pahalı yazın alabilirim yazın sonunda para kasınca öğrenciyim ama bana şimdi lazım ipad air aklımda var size sormak istedim çoğunlukla film internet için kullanıcam bir kaç program yüklerim autocad tarzı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ölmüş bölüm

• iPad'den başka tablet alma.

Air şuanda bile gayet iyi durumda. Beklerim dersen Air 2 daha iyi olabilir tabi, ama Air de hiç pişman etmez.
  • İpad air 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

iPad'den başka tablet alma.

Air şuanda bile gayet iyi durumda. Beklerim dersen Air 2 daha iyi olabilir tabi, ama Air de hiç pişman etmez.

Air iki düşürmi peki yaza kadar air işimi görür gibi nerden alayım genellikle internetten alırım ama magazayada gidebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

iPad'den başka tablet alma.

Air iki düşürmi peki yaza kadar air işimi görür gibi nerden alayım genellikle internetten alırım ama magazayada gidebilirim

Çok aman aman bir ucuzlama olmaz. Mağazadan al bence gidip kendin almak daha mantıklı uğraşma internetle falan. Çok büyük bir indirim yoksa mağazaya gidip al. Air çok iyi cihaz pişman etmez merak etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Tablet Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.