Şimdi Ara

Ipad multitasking hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadasar.Araniza yeni katildim.Yeni katilmamin sebebide burayida diger forumlar gibi zannetmemdi.acikcasi icerdeki arkadalarin seviyeleri konusulan konular cok etkiledi beni.sizden yardim ve tavsiye rica edecegim.yurd disinda calisyorum .isim geregi surekli pdf okumak zorunda kaliyorum.bazen bi projede kullanilacak cihazlar hakkinda yuzlerce binlerce sayfalik pdf incelemem gerekiyor.pdf ozeligi icin ipad almayi dusnuyorum gercekten kulanim kolayligi gorselligi etkiledi beni.fakat benim icin cok onemli diger bi hususta muzik.pdf okurken muzik dinleyebilmeliyim.simdi ipad de multitask yok fakat arastirmalarimda bunu farkli bi programla yada yolla yapilabildigini okumustum yabanci sitelerde.fakat onlardada ne muzigi degistirebildigimizi nede sesi degistirebildigimiz yaziyordu.dh de inceledim yoktu.google dada genelde ayni seylerin kopyalanmis halleri vardi.acikcasi kullanan yada bilen arkadaslardan yardim almak istedim.
    umarim bilinen ve kolay buunabilecek bir soru sorup formda kalabalik yapmamisimdir.
    simdiden cevap verecek arkadaslara cok tesekkur ederim

• Dostum multitask olmasada müzik dinlersin ..ayrıca kulaklığı takip şarkı degisebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord__of_darkness -- 14 Haziran 2010; 15:22:17 >
  • iPade iOs 4gelmiycekmi.Zaten gelirse multitasking olucak.
  • benim 3gs de zaten multi tasking var ve çok memnunum ..tabi jb sayesinde.
  • jb yapmaya veya özel bir yol uygulamaya filan gerek yok.

Ipad ile PDF lerinizi incelerken, müzik dinleyebilirsiniz. Müziği değiştirmek için de home tuşuna iki kez basabilirsiniz, pdf in üzerine ekrana bir pencere çıkacaktır, oradan kontrol edebilirsiniz, pdf inizden (GoodReader'dan mesela) çıkmadan.

Ipad ve Iphone multitasking yapıyor.
    Sadece app store dan yüklediğiniz uygulamaların arasında yapmıyor. Aynı anda app store'dan gelen 1 uygulamanın çalışmasına izin veriyor, ancak arka planda birden fazla Ipad uygulaması çalışabiliyor. Müzik uygulaması zaten Ipad in kendi uygulaması . Bu yüzden her zaman, herşeyi yaparken arka planda çalışabilir.

Kesinlikle Jailbreak de yapmayın. Hem performans hem pil konusunda sorun yaşarsınız, hem de gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 14 Haziran 2010; 18:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

jb yapmaya veya özel bir yol uygulamaya filan gerek yok.

Ipad ile PDF lerinizi incelerken, müzik dinleyebilirsiniz. Müziği değiştirmek için de home tuşuna iki kez basabilirsiniz, pdf in üzerine ekrana bir pencere çıkacaktır, oradan kontrol edebilirsiniz, pdf inizden (GoodReader'dan mesela) çıkmadan.

Ipad ve Iphone multitasking yapıyor.
    Sadece app store dan yüklediğiniz uygulamaların arasında yapmıyor. Aynı anda app store'dan gelen 1 uygulamanın çalışmasına izin veriyor, ancak arka planda birden fazla Ipad uygulaması çalışabiliyor. Müzik uygulaması zaten Ipad in kendi uygulaması . Bu yüzden her zaman, herşeyi yaparken arka planda çalışabilir.

Kesinlikle Jailbreak de yapmayın. Hem performans hem pil konusunda sorun yaşarsınız, hem de gereksiz.

gereksiz dediğin şey olmadan iphone kullanılmaz kardeşim... mesela sbsettings multifl0w ve winterboard olmazsa olmazım bunlar içinde jb şart

• Bluenova, yourtube daha niceleri için gereksiz diyeni ilk defa görüyorum. Ayrıca jailbreak ile olan multitasking gerçek multitasking öyle ios4 deki gibi ezik olan değil, o yüzden pil harcıyor malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Samsung S20 Ailesi Ana konusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pardon, JB sayesinde gelen multitask hangi programla yapıyorsunuz ?
  • ya bende bu sorunun cevabını merak ediyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum.

ipad 3.2.2 de jailbreak yaptım ama multitask yapmak için gerekli programı bulamıyorum bir allahın kulu söylesin lütfen...

saygılarımla..
  • Cydia da backgrouder ile yapabilirsin multitasking, uygulamalarin arka planda calismasini saglayabilirsin kapanmadan.

http://cydia.saurik.com/package/backgrounder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrapengu -- 24 Kasım 2010; 15:36:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.