Şimdi Ara

iPad Mini vs iOS 9 (İlk Nesil) [Video İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz daha stabil bir ios 9 sürümü beklemekten geç kaldığımı belirtmek istedim.Siz siz olun ios 6 da hala olan varsa güncellemesin hangi sürümdeyseniz orada kalmanızı tavsiye ederim.Bu cihaz ios 9 ile tabuta girmiştir bilginize arkadaşlar :) Altta da kısa bir video ekledim fikir oluşturması açısından, hayırlı akşamlar.

Video İnceleme;
    https://www.youtube.com/watch?v=76vYA1fJpRg

• Emre bey, şarj süresini sormak istiyorum, ortalama kaç saat kullanıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

Emre bey, şarj süresini sormak istiyorum, ortalama kaç saat kullanıyorsunuz ?

Bende de var son sürüm 10-11 saat kulanım alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remreozturk

Biraz daha stabil bir ios 9 sürümü beklemekten geç kaldığımı belirtmek istedim.Siz siz olun ios 6 da hala olan varsa güncellemesin hangi sürümdeyseniz orada kalmanızı tavsiye ederim.Bu cihaz ios 9 ile tabuta girmiştir bilginize arkadaşlar :) Altta da kısa bir video ekledim fikir oluşturması açısından, hayırlı akşamlar.

Video İnceleme;

Hocam incelemişsin eyvallah da cihazı iyi gömmüşsün. Kasıyor falan diyorsunda fifa15 ine kadar niye yükledin bi ton oyun var. Kasıyorsa neden yüklü tutuyorsun ki? Bende kullanıyorum eski cihaz evet ama bildiğin oyun için kullanıyorum cihazı çok da memnunum 500 liraya tablet alıcak olsam yine ipad mini 1. Nesil alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

quote:

Biraz daha stabil bir ios 9 sürümü beklemekten geç kaldığımı belirtmek istedim.Siz siz olun ios 6 da hala olan varsa güncellemesin hangi sürümdeyseniz orada kalmanızı tavsiye ederim.Bu cihaz ios 9 ile tabuta girmiştir bilginize arkadaşlar :) Altta da kısa bir video ekledim fikir oluşturması açısından, hayırlı akşamlar.

Video İnceleme;

Hocam incelemişsin eyvallah da cihazı iyi gömmüşsün. Kasıyor falan diyorsunda fifa15 ine kadar niye yükledin bi ton oyun var. Kasıyorsa neden yüklü tutuyorsun ki? Bende kullanıyorum eski cihaz evet ama bildiğin oyun için kullanıyorum cihazı çok da memnunum 500 liraya tablet alıcak olsam yine ipad mini 1. Nesil alırdım.

Tablet kafa topunu bile zor oynar derece ios 9 ile ayrıca ipad kardeşim ve anne babamın elimde. Onlara donar donmaz ifade etmiyor. Stabilite nedir bilmez. Alır ve kullanır niye donuyo diye düşünmez. Senin benim gibi
    İnsanlar için içerisinde olduğu için az çok anlarız neden kasar donar olur veya olmazı. Dün elimde ios 6 lı mini vardı cihaz bildiğin roket. Tabi bu tamamen para politikası. Senin cihazını öldürdüm gel sen bana son nesil mini al demenin kapital sistemdeki kibar metodudur. Ayrıca fifa 16 yı saatlerce akıcı şekilde oynayabiliyorsan helal olsun derim. Keza kardeşim gta sa yı oynarken ipadi yere vuracak dereceye geliyordu en son ios 9 lu haliyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

Emre bey, şarj süresini sormak istiyorum, ortalama kaç saat kullanıyorsunuz ?

8-10 saat arası birşey tamimiyle sosyal ağlarda gezinti yaparım oyun pek oynamadım ipad ile 10 saati rahat çıkarırsın tam şarj ile

• Ben denemek için aynı donanıma sahip iPad 2'yi ios 6.1.3'ten ios 8.4.1'e güncelledim, batarya kullanımı 12 saatten, 10 saat'e düştü.
    Takılma pek yapmıyor, ama ios 6.1.3 gibi de seri değil.. Bu sürümde kalsın artık idare eder.
    Bir de iPad mini var, o hala ios 6.1.3 de bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Aralık 2015; 2:28:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muzafferste

quote:

Video İnceleme;

Tablet kafa topunu bile zor oynar derece ios 9 ile ayrıca ipad kardeşim ve anne babamın elimde. Onlara donar donmaz ifade etmiyor. Stabilite nedir bilmez. Alır ve kullanır niye donuyo diye düşünmez. Senin benim gibi
    İnsanlar için içerisinde olduğu için az çok anlarız neden kasar donar olur veya olmazı. Dün elimde ios 6 lı mini vardı cihaz bildiğin roket. Tabi bu tamamen para politikası. Senin cihazını öldürdüm gel sen bana son nesil mini al demenin kapital sistemdeki kibar metodudur. Ayrıca fifa 16 yı saatlerce akıcı şekilde oynayabiliyorsan helal olsun derim. Keza kardeşim gta sa yı oynarken ipadi yere vuracak dereceye geliyordu en son ios 9 lu haliyle :)

Fifa16 zaten a7 işlemcili veya daha üst cihazlarda oynanıyor. Ben fifa15 olsun gangster IV olsun bunun gibi bir çok oyunu sıkıntısız bi şekilde oyunuyorum. Sadece başlangıçta bi fps düşüyor sınra hemen topluyor ve kasmadan oynuyorum. Youtube de video izlerim sosyal ağlarda geziyorum vs. Ama şöylede bişey var androidin kendisi kasıyor bir de böyle düşün. Senin kafa topunda bile zorlaması dikkatimi çekti. Ben de yeteri kadar stabil. 2-3 bin lira para vermektense elimdeki işimi görüyor. Eskiyince veya bozulunca değiştiririm

• muzafferste kullanıcısına yanıt
    kafa topu örneği mübalağa bir örnekti.Cihaz ne hallerde bil gibisinden demek istedim :) Cihaz bence oyun oynamaktan ziyade safaride gezinme maillere bakma gibi işlemleri yürütebilir artık ofis tableti kategorisinde gözümde.Performans olarak bitik halde benim için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.