Şimdi Ara

IPAD MİNİ Mİ IPOD TOUCH 5.NESİL Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı donanıma dolayısı ile mobil olan daha iyidir cevabım ipod touch 5g(ki suan kullandıgım cihaz)
  • Sirf kulaklik icin iPod Touch alirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantuncerr

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

tabiki ipad mini bu da sorumu

ne alaka tabiki ipad? kisinin ihtiyacina gore degisir bu her seyden once. kaldi ki retina ekran bile bulunmayan bir apple urunune 2013'te o kadar para verecek akil...?

Heh be paşam ağzımdan aldın vallahi.

@Psycna

1- konuyu açan kişi ihtiyacını yazmamış.. hangisini alayım demiş o yüzen kusura bakma adamın ne için kullanacağını anlayamadım.

2- ipad mini yi gördün mü hiç? retina ekranlı değil evet ama gözü hiç ama hiç rahatsız etmiyor.. kaldıki ipod mininin ekranı retina tamam ama küçük yani..

@oguzhantuncerr sen çok boş bi konu açmışsın bence.. daha ne için kullanacağına bile karar vermeden sırf apple ürünü almak amacın bellki.. yardım istiyosun ama bi kriterin yok.. yardım edenlerede böyle karşılık veriyosun belliki..

ipod almaksa amacın al yani zaten ona karar vermişsin o zaman konu açmana gerek yoktu.. burdaki herkes neredeyse ipad demiş.. ama sen ipod alıcam diyosun.. demekki konuyu ölesine açtın yani ne diyeyim

ya sacma sapan konusup durma, kendi agzinla soyluyorsun konuyu acan kisi amacini yazmamis diye ama soran kisi ne icin istedigini belirtmeden ipad mini al buda soru mu demeyi biliyorsun. kaldi ki konuyu acan arkadas ozellik tasima vs. akil verin demis. bende ipod'un bu yonleri agir bastigi icin ipod yazdim. sen ne amacla karsidakiyle dalga gecer gibi ipad al buda soru mu yazdin?

kaldi ki ipod touch hicte gereksiz falan degil. retinasiz ipad mini alacagima onun yerine retina ekranli, flashli, cepte tasinabilir ipod alirim daha iyi ki oyle de yaptim zaten. ayrica gunumuzde bircok ilde teknoloji marketleri mevcut, bircok insan apple urunlerini inceleme firsati bulabiliyor. sanirim senin yasadigin magarada boyle bir sey olmadigi icin hala ''sen ipad gordun mu'' diyerek ilkokul cocugu mantigiyla karsindakini ezmeye calisiyorsun.sen rahat ol yavrum gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 14 Ocak 2013; 23:33:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.