Şimdi Ara

iPad Mini mi? iPad Mini 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 senedir iphone 4s kullanıyorum dolayısıyla retinaya da baya alıştı göz. iPad Mini alacaktım çıkmadan önce kararım kesindi fakat retina olmadığını öğrenince hayallerin yıkıldı diyebilirim şimdi ipad mini 2 yimi bekleyeyim yoksa alayım mı? Acaba mini 2 retina olaak mı? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum

( teknosa, vatan gibi yerlerde mini yi kullandım fakat görüntüyü hiç beğenmedin)

• Senin gibi 4S kullanıcısıyım. Bunun haricinde 2 yıl boyunca iPod touch 4 kullandım ve 6 aydır iPad 3 kullanıyorum, hepsi Retina.

Mini'yi Kasım'dan beri hem forumdan hem internetten hem de mağazalardan takip ediyorum.
    Sadece Retina için vazgeçtim.Çoğu kişi pek bir fark yok, retina olmamasına rağmen çok kötü değil diyor. Evet öyle ama benim gözler Retina'ya alıştı. Mini'ye geçersem alışmam çok zor olacak, ve Mini 2 çıkınca elimdekinden soğuyacağım.
    Zaten imzamda belirttim iPad Mini 2 bekliyorum diye.

Bence sen de benim gibi bekle. Zaten Temmuz'a geldik, en fazla 4-5 ay sonra bize gelir
  • Süper aynı durumdayız bence de çok fark var o yüzden almıyorum görüntüsü çamur gibi geliyo mini 2 yi beklemedeyim @Zig Zag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s sahibiyim minim de var retina rahatsız etmiyor retinalı ipad e bakmadıkça . Miniden oldukça memnunum ama bu saatten sonra mini alınmaz, şahsen ipad 5 çıkınca değiştirmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

4s sahibiyim minim de var retina rahatsız etmiyor retinalı ipad e bakmadıkça . Miniden oldukça memnunum ama bu saatten sonra mini alınmaz, şahsen ipad 5 çıkınca değiştirmeyi düşünüyorum.

Nasıl ya minideki görüntü bana çamur gibi geliyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

quote:

4s sahibiyim minim de var retina rahatsız etmiyor retinalı ipad e bakmadıkça . Miniden oldukça memnunum ama bu saatten sonra mini alınmaz, şahsen ipad 5 çıkınca değiştirmeyi düşünüyorum.

Elimde 3 tane retina cihaz ve ipad mini var bana neden çamur gibi gelmiyor acaba,abartıyor olmayasın.

• quote:

quote:

şahsen hiç rahatsızlık vermiyor bana evde retinalı ipad var sadece ona bakıp sonra miniye bakınca kötü geliyor onun haricinde iphone dan sonra sorun yaşamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

quote:

Elimde 3 tane retina cihaz ve ipad mini var bana neden çamur gibi gelmiyor acaba,abartıyor olmayasın.

Yok be hocam abartmıyorum valla

• quote:

Arkadaşlar 1 senedir iphone 4s kullanıyorum dolayısıyla retinaya da baya alıştı göz. iPad Mini alacaktım çıkmadan önce kararım kesindi fakat retina olmadığını öğrenince hayallerin yıkıldı diyebilirim şimdi ipad mini 2 yimi bekleyeyim yoksa alayım mı? Acaba mini 2 retina olaak mı? Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum

( teknosa, vatan gibi yerlerde mini yi kullandım fakat görüntüyü hiç beğenmedin)

Beğenmediysen neden alacaksın? Mini 2 retina çıkarsa alırsın, çıkmazsa almazsın.
  • Mini 2 yi bekleyeceğine iPad 3 veya iPad 4 al. Kimbilir ne zaman çıkacak. Artı beklediğin gibi çıkacak mı o da var. Elektronik alet alırken en sevmediğim durumdur beklemek. Varsa durumum alır geçerim. Firmaya değil kafana göre davranmak en doğrusumuz. Sistemin kölesi olmayın. Zaten iPad mini 2 çıktığında elinizdeki ürüne az daha ekleyerek veya üste para kalacak şekilde alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Mini 2 yi bekleyeceğine iPad 3 veya iPad 4 al. Kimbilir ne zaman çıkacak. Artı beklediğin gibi çıkacak mı o da var. Elektronik alet alırken en sevmediğim durumdur beklemek. Varsa durumum alır geçerim. Firmaya değil kafana göre davranmak en doğrusumuz. Sistemin kölesi olmayın. Zaten iPad mini 2 çıktığında elinizdeki ürüne az daha ekleyerek veya üste para kalacak şekilde alırsınız.

Miniyi tasarımı için istedim. Yani bence ne büyük ne küçük. Çok beğeniyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Mini 2 yi bekleyeceğine iPad 3 veya iPad 4 al. Kimbilir ne zaman çıkacak. Artı beklediğin gibi çıkacak mı o da var. Elektronik alet alırken en sevmediğim durumdur beklemek. Varsa durumum alır geçerim. Firmaya değil kafana göre davranmak en doğrusumuz. Sistemin kölesi olmayın. Zaten iPad mini 2 çıktığında elinizdeki ürüne az daha ekleyerek veya üste para kalacak şekilde alırsınız.

Miniyi tasarımı için istedim. Yani bence ne büyük ne küçük. Çok beğeniyorum

Bende diyorum ki bu tablet o kadar büyük bir nimet ki ne alıyorsan al zaman kaybetme. İpad mini 2 çıkarsa tekrardan özelliklerini inceler ona geçip geçmeyeceğine karar verirsin :) bana göre iPad 3 veya 4 al diyorum :) yoksa sizin kararınız tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ipad Mini 2'yi beklemek en mantıklısı gibi. Umarım Ipad Mini'deki gibi hayal kırıklığına uğramayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaçe

Ipad Mini 2'yi beklemek en mantıklısı gibi. Umarım Ipad Mini'deki gibi hayal kırıklığına uğramayız.

İnşallah

• ipad mini 2 yi bekleyenler olarak bir klup açsak yeridir bekleyeni çok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

ipad mini 2 yi bekleyenler olarak bir klup açsak yeridir bekleyeni çok :)

+1

• ipad mini'nin boyutu ipad'lere göre daha ufak olduğu için retina meselesi bana çok dokunmadı açıkçası. 1 ay önce 580 liraya almıştım. ipad mini 2 çıktığında da bunu en fazla 100 lira zararla satar gider yenisini alırım.
  • Ben uzun bir süre iTouch 4 kullandıktan sonra iPad 2ye geçtim, hiç de zor olmuyor alışması. Ayrıca Mini 2nin retina geleceği kesin değil, o yüzden böyle bekleyip de retinasız çıkarsa daha çok yıkılmayın.
  • Apple gibi bir firmanın, 330 dolara sattığı orta sınıf bir ürüne retina ekran ekleyip maliyeti arttıracağını düşünmüyorum. Kapitalist dünya düzeninde bu, mantığa aykırı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

ipad mini'nin boyutu ipad'lere göre daha ufak olduğu için retina meselesi bana çok dokunmadı açıkçası. 1 ay önce 580 liraya almıştım. ipad mini 2 çıktığında da bunu en fazla 100 lira zararla satar gider yenisini alırım.

580 liraya nereden aldınız hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.