Şimdi Ara

İpad Mini kılıfındayken düştü camı kırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad mini ozaki kılıfında yere düşürdüm camı kırıldı , öncelikle bunu ozakiye yazdım pahalı bir kılıf olmasına karşın hiç bir koruma sağlamadı, birde ödüllü bir kılıf, bakalım ne diyecekler. Birde cihazım garantili bunu indeks bilgisayaraversem tamir ederlermi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Parasiyla tabii ki edecekler. Bunun garanti kapsaminda oldugunu dusunmuyorsun herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 29 Temmuz 2014; 15:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190 lira civarına değiştiriyorlar.
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • Ne kadar yükseklikten düşürdün de kılıftayken kırıldı
  • E o zaman otterboxlu telefonu minareden sertçe atıp mail atayım.

Saçma olmuş atman adamlar biryerleriyle gülerler,haklılar

Ozakinin hangi kılıfı bi de?Ben ozakinin cok korumayla ovunen bir ipad kilifi oldugunu bilmiyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kasko yaptırmıştım. Keşke sizde yaptırsaymışsınız. Geçmiş olsun. Can sağlığından önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromosty -- 29 Temmuz 2014; 22:30:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefon ekranı yerinden kalktı
    4 yıl önce açıldı
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle teşekkürederim , şöyle söylim düşürdüğüm mesafe 1 metreden kaldırım taşlarıyla döşenmiş zemine düştü, ozakiye yazmamın nedeni birazda bilinsin böyle pahalı bir ürünün çokda hakknı vermediğini, bilsinler birde kutusunda ödüllü yazıyordu, modeli şu üzerinde italyanın kabartmaları olan kapaklı modeli. Kasko keşke yapsaymışım hiç aklıma gelmedi.

• Benim iPad kılıfım logitechin klavyeli folio adlı kılıfı, çok da memnunum ama bu kılıfın düşmeye karşı koruma sağlamadığını biliyorum ama pahalı bir kılıftır. Pahalı olması koruma sağlamasından dolayı değil. Ozaki az da olsa tazminat ödemeyi kabul ederse aşırı derecede iyi firma ama sadece geçmiş olsun derlerse de bu onları kötü yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

Benim iPad kılıfım logitechin klavyeli folio adlı kılıfı, çok da memnunum ama bu kılıfın düşmeye karşı koruma sağlamadığını biliyorum ama pahalı bir kılıftır. Pahalı olması koruma sağlamasından dolayı değil. Ozaki az da olsa tazminat ödemeyi kabul ederse aşırı derecede iyi firma ama sadece geçmiş olsun derlerse de bu onları kötü yapmaz

Logitech Folio dediğiniz kılıf iPhonedo'nun incelediği DuraFolio kılıfı mı ?

• Hiçbir kılıf üreticisi bu konuda %100 garanti sağlamıyor. Ne kadar ödül alsa da, ne kadar iyi tasarlansa da bir açığı kalıyor elbet. Olumlu bir sonuç alacağınızı düşünmüyorum.
  • http://www.logitech.com/tr-tr/product/ultrathin-keyboard-folio-for-ipad?crid=1240 benim hoşuma gidiyor, taşıması pratik klavyeli olması avantaj ama ipadi korusun diye alacaksanız tavsiye etmem...

• beyler bayanlarr linke bir bakın derim

https://www.youtube.com/watch?v=Icrpjz4HhbM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.