Bildirim
iPad mini bu fiyata alinir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alinmasina alinir da 599 a da satildi bu cihaz n11 i takip edin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bulabileceğin en ucuz fiyat 600 TL filandır, tanıdık filan varsa belki ithalatçı firmadan aldığı fiyata verir o da 500-550 gibi bişey. O fiyata değecek bir alet, bence alabilirsin. -
çok sıcak fırsat değil ama almaya niyetiniz varsa alınır vatanda şuan 699tl
şahsen öneride bulunmak istiyorum eğer sürekli yanınızda taşımıycaksanız ve biraz olsun oyunlara vs. önem veriyorsanız büyük ipad 3 yada ipad 4 öneririm çünkü mini'nin ekranındaki ppi değeri düşük olduğu için biraz piksel piksel kalıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
çok sıcak fırsat değil ama almaya niyetiniz varsa alınır vatanda şuan 699tl
şahsen öneride bulunmak istiyorum eğer sürekli yanınızda taşımıycaksanız ve biraz olsun oyunlara vs. önem veriyorsanız büyük ipad 3 yada ipad 4 öneririm çünkü mini'nin ekranındaki ppi değeri düşük olduğu için biraz piksel piksel kalıyor
Hocam n11 i takip ediyorum bir kaç gündür çıkmıyor cihaz.Bu cihazda büyük ihtimalle ordan alınmadir.Ben One X kullaniyorum,gayet memnununum.Fakat iosuda kullanmak istiyorum,değişiklik arıyorum.Genellikle oyun oynar kitap okurum.Bütçemde buna uygun.Nexus 7 düşündüm ama ios için iPade kaydım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huer G'oone
630 liraya siyah renk.Sıfır kutusunda ve iki yıl bilkom garantili.Bu cihaz bu fiyata alınır mı sizce ?
Ben gold'dan ilk çıktığında 800tl aldım aradan 6 ay geçmesine rağmen fayat iyi düşmüş 630tl bu fiyata alınırmı derken şaka herhalde senin gözünde ipad mini 450tl,500 civarında galiba tabi alınır hiç kaçırma... -
Kitap okurken diz hizana filan koyman lazım düşük ppi rahatsız edebiliyor yakın tutarsan kitap okurken ama oyun oynarken o kadar rahatsız ettiği söylenemez mesafeden kaynaklı -
Bulabiliyorsanız 650 tl pek yaklaşmadan fiyatlarla alabilirsiniz,mini zaten 329 dolara amerikada satılıyor,şuan ki kur ile kabaca 615 620 tl yapıyor,599 a 550 alanlar oldu tabi dolar ozamanlar biraz daha düşüktü kredi kartlarının puan kampanyaları sitelerdeki çekler vs. alan aldı yani,bana kalırsa şuan ülkenin durum biraz karışık borsa eriyor,dolar fırlayacak diye tahmin ediliyor,dolar fırlarsa direk bu cihazların fiyatını vuracak,o yüzden hani çokta beklememek lazım,şuaralar okullar kapanacak karne kampanyaları vs olur,ozaman daha biraz düşer gibime geliyor,bilkom yada index resmi ithalatçıları farklı firmadan garanti vb. gibi durumlarda biraz uzak durmakta yarar var, .... bilişim garantili gibi garantilik iş olduğunda başınızda ağrır,o yüzden n11 de biraz dikkat edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Delphi Diesel
Bulabiliyorsanız 650 tl pek yaklaşmadan fiyatlarla alabilirsiniz,mini zaten 329 dolara amerikada satılıyor,şuan ki kur ile kabaca 615 620 tl yapıyor,599 a 550 alanlar oldu tabi dolar ozamanlar biraz daha düşüktü kredi kartlarının puan kampanyaları sitelerdeki çekler vs. alan aldı yani,bana kalırsa şuan ülkenin durum biraz karışık borsa eriyor,dolar fırlayacak diye tahmin ediliyor,dolar fırlarsa direk bu cihazların fiyatını vuracak,o yüzden hani çokta beklememek lazım,şuaralar okullar kapanacak karne kampanyaları vs olur,ozaman daha biraz düşer gibime geliyor,bilkom yada index resmi ithalatçıları farklı firmadan garanti vb. gibi durumlarda biraz uzak durmakta yarar var, .... bilişim garantili gibi garantilik iş olduğunda başınızda ağrır,o yüzden n11 de biraz dikkat edin.
Kafamı karıştırdin hocam.N11 de değil cihaz bir arkadaşta forumdan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Delphi Diesel
Bulabiliyorsanız 650 tl pek yaklaşmadan fiyatlarla alabilirsiniz,mini zaten 329 dolara amerikada satılıyor,şuan ki kur ile kabaca 615 620 tl yapıyor,599 a 550 alanlar oldu tabi dolar ozamanlar biraz daha düşüktü kredi kartlarının puan kampanyaları sitelerdeki çekler vs. alan aldı yani,bana kalırsa şuan ülkenin durum biraz karışık borsa eriyor,dolar fırlayacak diye tahmin ediliyor,dolar fırlarsa direk bu cihazların fiyatını vuracak,o yüzden hani çokta beklememek lazım,şuaralar okullar kapanacak karne kampanyaları vs olur,ozaman daha biraz düşer gibime geliyor,bilkom yada index resmi ithalatçıları farklı firmadan garanti vb. gibi durumlarda biraz uzak durmakta yarar var, .... bilişim garantili gibi garantilik iş olduğunda başınızda ağrır,o yüzden n11 de biraz dikkat edin.
Kafamı karıştırdin hocam.N11 de değil cihaz bir arkadaşta forumdan.
Dostum buradansa sıkıntı yok,bilkomsa garanti sıkıntın zaten olmaz,benim dediğim diğer husus hakkındaydı,arkadaş ile biraz pazarlık edebilirseniz edin,diğer türlüde düşmesini beklemeye gerek yok,ne olacağı belli değil.
-
cozunurluge pek takilmaya gerek yok; yasanmayacak birsey degil, yuksek cozunurluk mutlaka bulunmasi gereken birsey degil. eger bekleyebilirim dersen yeni nesilin tanitilmasini bekle, hem 1. nesil mini nin fiyati duser hem de beklenti yeni nesil minide 326 ppi (iphone 4 deki cozunurlugun aynisi) bir panelin kullanilacagi yonunde; ki su anki 3. ve 4. nesil ipadlerden daha iyi bir deger bu. belki ilk ciktigi zamanlar daha pahali olacaktir, ama daha iyi islemci; daha iyi ekran ve daha iyi kamera olacaktir. yalniz uyarayim ; 3 ay beklemen gerekebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: zengier
cozunurluge pek takilmaya gerek yok; yasanmayacak birsey degil, yuksek cozunurluk mutlaka bulunmasi gereken birsey degil. eger bekleyebilirim dersen yeni nesilin tanitilmasini bekle, hem 1. nesil mini nin fiyati duser hem de beklenti yeni nesil minide 326 ppi (iphone 4 deki cozunurlugun aynisi) bir panelin kullanilacagi yonunde; ki su anki 3. ve 4. nesil ipadlerden daha iyi bir deger bu. belki ilk ciktigi zamanlar daha pahali olacaktir, ama daha iyi islemci; daha iyi ekran ve daha iyi kamera olacaktir. yalniz uyarayim ; 3 ay beklemen gerekebilir.
One X te 312 ppi yanlış hatırlamıyorsam.Telefondan sonra iPadin ekranı göze çok batar mı acaba ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zengier
cozunurluge pek takilmaya gerek yok; yasanmayacak birsey degil, yuksek cozunurluk mutlaka bulunmasi gereken birsey degil. eger bekleyebilirim dersen yeni nesilin tanitilmasini bekle, hem 1. nesil mini nin fiyati duser hem de beklenti yeni nesil minide 326 ppi (iphone 4 deki cozunurlugun aynisi) bir panelin kullanilacagi yonunde; ki su anki 3. ve 4. nesil ipadlerden daha iyi bir deger bu. belki ilk ciktigi zamanlar daha pahali olacaktir, ama daha iyi islemci; daha iyi ekran ve daha iyi kamera olacaktir. yalniz uyarayim ; 3 ay beklemen gerekebilir.
One X te 312 ppi yanlış hatırlamıyorsam.Telefondan sonra iPadin ekranı göze çok batar mı acaba ?
3gs den 4 e gectim 6 ay kadar once; ilk basta buyuk adim olarak gorundu ekran bana; ama simdi geri donup baktigimda yasanmayacak bir ekran olmadigini goruyorum. ama bu kisiden kisiye degisecek birsey; yan yana koyup karsilastir; imkanin olursa gecici sure kullanmaya calis. oyun oyna, internette gez, kitap oku.
-
bence almadıysan hemen al fiyatı iyi -
quote:
630 liraya siyah renk.Sıfır kutusunda ve iki yıl bilkom garantili.Bu cihaz bu fiyata alınır mı sizce ?
Kaçırma bence hatta paran varsa işi ticarete bile dökebilirsin -
fiyat uygun hocam 20-30 lira için uzun süre heryeri takip etmeye değmez, ABD appledan aldığında bile yaklaşık o fiyatlara geliyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X