Şimdi Ara

ipad ios 8 - safaride üst bölümün kaydırınca gizlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu özellik ios 7 zamanında sadece iphoneda ekranın daha fazla kısmını kullanmak için varken ios 8de ipade de gelmiş. Koskoca ekran zaten hala sayfayı kaydırınca üst tuşlar gizleniyor ve yukarı çıkmak için üste 2 kez dokunmak zorunda kalıyorsunuz, veya yeni sekme açmak, başka bir siteye gitmek için de yine fazladan 1 kez dokunmanız gerekiyor. Bunu kapatabilen var mı? Safari ayarlarında öyle bir seçenek bulamadım ve gerçekten çok sinir bozucu sırf bu yüzden 7.1.2ye dönesim geldi gece gece. 9 inç ekranlı cihaza iphone muamelesi yapmışlar resmen, 2 satır orda tuş gözükmeyecek diye her seferinde üste dokunup duruyorum...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunun çözümünü iPhone için de arıyorum ben. Ekran tasarrufu umrumda değil, fazladan tıklamak zorunda olmak sinir bozucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm yok başka tarayıcı kullanmanız lazım, ama çoğuda safariye özendi aynısını ekledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anlık sanırım çözümü yok.. Bende ayar oldum ve araştırdım ama sanırım bunun için bir ayar konulmuş değil. Belki yeni güncellemelerle ayar seçeneği gelir ama arkadaşın dediği gibi diğer web browserlarda Safari'ye özendi, onlarda da aynı durum var artık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.