Şimdi Ara

iPad'inizin Hafızasını Arttırın! (+ Hafıza kartından film oynatma) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
19
Favori
22.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ifile bulabileceğiniz repo ... www.sinfuliphonerepo.com
    Netten bulacağınız ifile debt dosyasını sakın ama sakın yüklemeyin, sonra ipadiniz göçer ve yeni jb için uzun bir süre beklemek zorunda kalırsınız. Tecrübeyle sabittir :)
  • Beyler konuyla biraz alakasız ama bir soru sormak istiyorum çok acil. Bu kit ile herhangi bir usb klavyeyi bağlayabilir miyim? Eğer beni bilgilendirirseniz çok iyi olur. Ya da klavye bağlayan connection kit var bir tane onu alırsam yine bu yolla tabletin hafızasına atmadan filmi izleyebilir miyim? Çok acil. Saygılar.
  • Bunuda denemem lazım keske 16 vb olmasaydı :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Beyler konuyla biraz alakasız ama bir soru sormak istiyorum çok acil. Bu kit ile herhangi bir usb klavyeyi bağlayabilir miyim? Eğer beni bilgilendirirseniz çok iyi olur. Ya da klavye bağlayan connection kit var bir tane onu alırsam yine bu yolla tabletin hafızasına atmadan filmi izleyebilir miyim? Çok acil. Saygılar.

Beyler çarşamba yazlığa gideceğim ve kafamda İpad almak var. Çok acil cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Beyler konuyla biraz alakasız ama bir soru sormak istiyorum çok acil. Bu kit ile herhangi bir usb klavyeyi bağlayabilir miyim? Eğer beni bilgilendirirseniz çok iyi olur. Ya da klavye bağlayan connection kit var bir tane onu alırsam yine bu yolla tabletin hafızasına atmadan filmi izleyebilir miyim? Çok acil. Saygılar.

Beyler çarşamba yazlığa gideceğim ve kafamda İpad almak var. Çok acil cevaplarsanız sevinirim.

Jb'li ise cihaz ilk sayfada anlatıldığı gibi flash bellekten film izleyebilirsin. Klavye de bağlanabiliyor diye biliyorum (emin değilim ama bağlanması lazım)

• Yani herhangi bir camera conection kit ile ifile yardımıyla hafıza kartından film atabilir ve klavye bağlayabilirim öyle mi?
  • quote:

Yani herhangi bir camera conection kit ile ifile yardımıyla hafıza kartından film atabilir ve klavye bağlayabilirim öyle mi?

Filmi ipad e atmıyor, flash bellek üzerinden izliyorsun. Zaten amaçda bu. Hafıza da yer tutmaması. Ifile, goodplayer ve camera connection kit ile iş tamam

• Eyvallah birader. O zaman yarın bir ipad 16 gb wifi ve bir camera coneccion cit alıyorum. Usb Klayvemi takıyorum ve keyfime bakıyorum. :D Son sorum herhangi bir connection kit işimi görür değil mi orjinal apple ürünü olmasına gerek yok.
  • harbi süper bi yol
  • Gercekten cok iyi konu isime yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

quote:

quote:

Jb'li ise cihaz ilk sayfada anlatıldığı gibi flash bellekten film izleyebilirsin. Klavye de bağlanabiliyor diye biliyorum (emin değilim ama bağlanması lazım)

Orjinal camera connection kit e usb klavye bağlayabiliyorsunuz denedim desteklenmiyor uyarısı veriyor ama klavye çalışıyor ama her kit klavye desteklermi bilemem. Hem film hemde klavye vs. bağlantısı için orjinal kit almanız daha iyi olur bence.

• Arkadaslar flash bellek ve kart okuyucu uzerinden film izleyebilecegim bir aparat tavsiye eder msiniz? Ebay - dealextreme farketmez, alirim yurtdisindan da. Ama ozellikle usb bellegimden film izleyebilmek istiyorum.
    Cihaz ipad 2 jb.
    Kullandiginiz,verim aldiginiz ve tavsiye edebileceginiz urun linki nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinnn

Arkadaslar flash bellek ve kart okuyucu uzerinden film izleyebilecegim bir aparat tavsiye eder msiniz? Ebay - dealextreme farketmez, alirim yurtdisindan da. Ama ozellikle usb bellegimden film izleyebilmek istiyorum.
    Cihaz ipad 2 jb.

Av veya hdmi istemiyorsanız bu ihtiyacınızı karşılar:http://www.ebay.com/itm/221018536229?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4677wt_905

• quote:

quote:

Arkadaslar flash bellek ve kart okuyucu uzerinden film izleyebilecegim bir aparat tavsiye eder msiniz? Ebay - dealextreme farketmez, alirim yurtdisindan da. Ama ozellikle usb bellegimden film izleyebilmek istiyorum.
    Cihaz ipad 2 jb.

Av veya hdmi istemiyorsanız bu ihtiyacınızı karşılar:http://www.ebay.com/itm/221018536229?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4677wt_905

Tesekkur ederim. Ben bu cihazla 16 GB.lik HP flash bellek icindeki mp4 filmleri izleyebilecek miyim?
    USB camera kit yazmislar ama...

• quote:

quote:

quote:

Cihaz ipad 2 jb.

Tesekkur ederim. Ben bu cihazla 16 GB.lik HP flash bellek icindeki mp4 filmleri izleyebilecek miyim?
    USB camera kit yazmislar ama...

Her flash bellek olmayabiliyor. Çünkü 20mA sınırı ve bazı flash bellekler çalışmıyor. Bende adata bellek var bunları görüyor. İlk sayfada anlatıldığı gibi yaparsanız usb bellekten film izleyebilirsiniz.

• Yardimlar icin tesekkur ederim. Son olarak, Ben bu linkteki cihazi alayim mi o zaman.
    http://dx.com/p/5-in-1-camera-connection-kit-with-sd-ms-tf-m2-usb-for-ipad-ipad-2-the-new-ipad-white-130792

• quote:

Yardimlar icin tesekkur ederim. Son olarak, Ben bu linkteki cihazi alayim mi o zaman.
    http://dx.com/p/5-in-1-camera-connection-kit-with-sd-ms-tf-m2-usb-for-ipad-ipad-2-the-new-ipad-white-130792

Alayım mı derken? İhtiyacınız varsa böyle bir şeye alın

• quote:

quote:

Yardimlar icin tesekkur ederim. Son olarak, Ben bu linkteki cihazi alayim mi o zaman.

alırsanız sonucu burada da yazın.
    benim de elimde eski sony kartlar var.
    eğer desteklerse bununla kullanabilirim onları.

• quote:

Orijinalden alıntı: 392012

quote:

quote:

alırsanız sonucu burada da yazın.
    benim de elimde eski sony kartlar var.
    eğer desteklerse bununla kullanabilirim onları.

Ben bunu iPad'e takmaya korkarım

• Ben gözü kararttim, aliyorum onu.
    Verim alirsam Bilgi veririm size.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.