Bildirim
iPad İle PDF Düzenlemek YARDIM Lütfen!!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
zaten app store'da ücretsiz adobe reader var pdf filan yapabiliyorsunuz şimdi baktım ama tabi sizin işinizi ne kadar görür bilemiyorum bence bir elektromarkette deneyin
edit:https://itunes.apple.com/us/app/adobe-reader/id469337564?mt=8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Şubat 2013; 16:32:37 > -
Goodreader tam da istediginiz tarzda bisey. Yalniz test falan.. Bunlar fantazi :) sizi yavaslatir normal kagittan cozseniz daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cellman406
Goodreader tam da istediginiz tarzda bisey. Yalniz test falan.. Bunlar fantazi :) sizi yavaslatir normal kagittan cozseniz daha iyi.
yavaşlatma konusunda hemfikiriz anlatmak istediğimi anlabilmiş durumdayım o zaman kesin ipad alacağım teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: hacksony
quote:
yavaşlatma konusunda hemfikiriz anlatmak istediğimi anlabilmiş durumdayım o zaman kesin ipad alacağım teşekkürler
Dokunmatik ekran kalemi de alin ;) ben o sekilde baya ders calisiyorum ipadden slayt okuyorum yanina notlar aliyorum. Altini ciziyorum vs youtubedan izlerseniz fonsiyonlari hakkinda teferruatli bilgi edinebilirsiniz. Yalniz Pdf degil baska bir cok dosya tipini de destekliyor. Gonlunuze gore olsun insallah. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hacksony
quote:
yavaşlatma konusunda hemfikiriz anlatmak istediğimi anlabilmiş durumdayım o zaman kesin ipad alacağım teşekkürler
Dokunmatik ekran kalemi de alin ;) ben o sekilde baya ders calisiyorum ipadden slayt okuyorum yanina notlar aliyorum. Altini ciziyorum vs youtubedan izlerseniz fonsiyonlari hakkinda teferruatli bilgi edinebilirsiniz. Yalniz Pdf degil baska bir cok dosya tipini de destekliyor. Gonlunuze gore olsun insallah. Kolay gelsin.
iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
-
İhtiycınız olan tek program goodnotes'un tam sürümü. Acaip güzel bir program her türlü yazı çizi araya sayfa ekleme fotoğraf ekleme kısaca herşey var. Dropbox gibi bulut depolama programlarıyla entegrasyonu da var. Pdfden çıktığınızda son halini otomatik olarak kaydediyor. Veri kaybı vs derdi yok. -
ücretsiz Documents uygulaması işinizi görür. Uygulama çok başarılıhttp://readdle.com/products/documents/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X