İpad ile not tutanlara soru

-
-
Yeterli gelir. Ben onenote kullanıyorum her bir dönem için 1 defter oluşturuyorum. 1. Dönemin tamamı önyüklü iken birkaç gb yer kaplıyor. Size de öyle defter açmanızı öneririm. -
Sadece not tutmak ve slayt saklamak için kullanacaksanız 32gb bile yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı amaçla aldım. 3 aydır kullanıyorum anormal derecede yer kapladığı yok şuanlık rahat yeterli olur. -
Not almak için goodnotes öneririm. Doktora yeterlilik için notlarımı iPad e çıkardım. Belki toplam 1000 sayfa not vardır. 2-3 GB anca şuan program boyutu -
quote:
Orijinalden alıntı: LeXaL0102
Aynı amaçla aldım. 3 aydır kullanıyorum anormal derecede yer kapladığı yok şuanlık rahat yeterli olur.Hocam sizce hangi uygulama daha iyi fakülte için aldıysanız rahat mı sizin için
quote:
Orijinalden alıntı: anecdote
Yeterli gelir. Ben onenote kullanıyorum her bir dönem için 1 defter oluşturuyorum. 1. Dönemin tamamı önyüklü iken birkaç gb yer kaplıyor. Size de öyle defter açmanızı öneririm.Slaytlar ıvır zıvırınız dahil mi hocam
-
Çok iyi. Ben çok daha fazla diyagramlar, şekiller çizerek not aldığım için GoodNotes 5 kullanıyorum ve şu an bir eksikliğini hissetmedim.
Yaz geç kafasında olanlar için de Notability daha uygun olur. Sesli not özelliği işe yarıyor bazı şeyleri açıklamada -
quote:
Çok iyi. Ben çok daha fazla diyagramlar, şekiller çizerek not aldığım için GoodNotes 5 kullanıyorum ve şu an bir eksikliğini hissetmedim.
Yaz geç kafasında olanlar için de Notability daha uygun olur. Sesli not özelliği işe yarıyor bazı şeyleri açıklamadaçok iyi valla hocam 40 gb yetmeyecek diye korktum açıkcası
-
-
248 sayfa not + 4 textbook= 1.2GB kaplıyor şu anda baktığımda. -
quote:
248 sayfa not + 4 textbook= 1.2GB kaplıyor şu anda baktığımda.sizde tıptı değil mi hocam
-
Evet hocam -
quote:
Evet hocamText book ihtiyacınız var mı hocam bende fena olmayan bir arşiv var
-
Bende de 64 GB var dünyanın uygulaması, oyunu yüklü hâlâ 15 GB boş alanım var. Bu konudan bakarak alacak arkadaşlara söyleyeceğim 32 GB pişman eder ama 64 GB kesinlikle yetecektir. -
Merhaba bende de 32 gb ipad 7. nesil var ve not almak için kullanıyorum sadece. Doktora öğrencisiyim 1 yıldır aldığım notlar ve pdf'ler toplamda 1 gb civarında yer tutuyor. iPad'inizi sadece not için kullanacaksanız 64 gb yeter hatta artar bile :)
-
Arkadaşlar yazmış yeterli olacağını ekstra olarak Readdle isimli şirketten Documents diye bir uygulama var onu da tavsiye ediyorum. Aynı anda hem 1.5(ya da 1.25-1.75) hızlarla ses kaydı dinleyip pdfden not tutabilirsiniz.
Ses kaydı hatta bölüm bölüm ders videosu bile rahatça sığar.
-
Pm den yollayabilir misiniz hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: Mother of DragonsArkadaşlar yazmış yeterli olacağını ekstra olarak Readdle isimli şirketten Documents diye bir uygulama var onu da tavsiye ediyorum. Aynı anda hem 1.5(ya da 1.25-1.75) hızlarla ses kaydı dinleyip pdfden not tutabilirsiniz.
Ses kaydı hatta bölüm bölüm ders videosu bile rahatça sığar.
dikkat ederim hocam
Benzer içerikler
- iphone arabaya bağlayınca ses gelmiyor
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- apk ios dönüştürücü
- ipad instagram tam ekran yapma
- apple pencil tutukluk yapıyor
- parolalar iphone
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- en iyi işlemci sıralaması
- ipad batarya değişimi
- ipad air 6. nesil ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X