Şimdi Ara

iPad ile Modem Üzerinden Mkv Oynatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler cihazım iPad 4. Hafızası 16 gb olduğu için depolama biraz sıkıntı. Modemim ise ASUS DSL-N14U. Modemime usb girişinden için filmlerin olduğu harddiski bağladım ve bu şekilde mkv videoları kablosuz olarak iPad' e stream etmek istiyorum.

    Fakat Asus' un iAcloud uygulaması mkv stream ederken takılıyor. Bu konuda bana daha pratik başka bir yöntem veya sorunumu çözecek bir uygulama tavsiyesi söylerseniz beni büyük dertten kurtarırsınız. Şimdiden teşekkürler.



  • AVplayer programını dene ama bende izleyemedim hep takılıyor, Bunun sebebi olarak da modem 300mbps bağlantı hızı diyor ama fiziki olarak 150mbps de çalışıyor. Bundan olduğunu düşünüyorum.
  • Hem kaliteli goruntu hemde hiz ariyorsaniz tek çözümünüz JB yapıp iPad e XBMC kurmak. Elimdeki çok yüksek biterate li mlvlerde bile takılmadan akıcı oynatıyor. Başka çözüm gelmiyor aklıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga164

    aynı sistemi ben de kullanıyorum.Sorun yaşamadım şu ana kadar.Gplayer kullanıyorum bazen de kendi playerını.Eğer mkv boyutu çok büyük ise zorluyor olabilir çekim gücü ile vs.Biraz duraklatıp sonra devam ettirin eğer takılma tekrar devam ederse modem ayarlarından önceiği media streame vererek deneyin bir de.
    boyutları ne kadar filmlerin ?

    720p diziler genelde . Boyutlar 1.5 gb falan büyük değil yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

    Hem kaliteli goruntu hemde hiz ariyorsaniz tek çözümünüz JB yapıp iPad e XBMC kurmak. Elimdeki çok yüksek biterate li mlvlerde bile takılmadan akıcı oynatıyor. Başka çözüm gelmiyor aklıma.

    Hocam bende avplayer hd var jb de yapılı bu tweak 7.1e uyumlu mu?Pcdeki filmleri mi izliyoruz bunun sayesinde?Detaylı anlatırsanız çok makbule geçer.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.