Şimdi Ara

ipad güncellerken dondu yardıım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad'ımı ios 8e güncellerken dondu sonra ise itunes ve kablo işareti çıktı.pcye itunesi indirip bağladım geri yükle dediğim zaman veya güncelle dediğim zman "internet bağlantısı" yok diyor yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam

İpad'ımı ios 8e güncellerken dondu sonra ise itunes ve kablo işareti çıktı.pcye itunesi indirip bağladım geri yükle dediğim zaman veya güncelle dediğim zman "internet bağlantısı" yok diyor yardımcı olur musunuz?

DFU moduna alıp geri yüklemeyi deneyebilir misiniz?
  • yok olmuyor ya da ben yapamadım itunes otomatik buluyor ama internet bağlantısı olmadığı için geri yükleme veye güncelleme yapamıyor internet olduğu halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam

yok olmuyor ya da ben yapamadım itunes otomatik buluyor ama internet bağlantısı olmadığı için geri yükleme veye güncelleme yapamıyor internet olduğu halde

Hmm hocam ben ilk baş sorunu cihazda sandım.Sorun tamamen iTunes ile ilgiliymiş sanırsam PC deki neti görmüyormuş.Eğer böyle ise o konuda bir bilgim yok iTunes'in daha düşük sürümlerini bularak deneyebilirsiniz ancak.
  • tamam sorunu çözdüm ios 8.0.2 yi indirip itunes üzerinden yükledim sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.