Bildirim
ipad güncellerken dondu yardıım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam
İpad'ımı ios 8e güncellerken dondu sonra ise itunes ve kablo işareti çıktı.pcye itunesi indirip bağladım geri yükle dediğim zaman veya güncelle dediğim zman "internet bağlantısı" yok diyor yardımcı olur musunuz?
DFU moduna alıp geri yüklemeyi deneyebilir misiniz? -
yok olmuyor ya da ben yapamadım itunes otomatik buluyor ama internet bağlantısı olmadığı için geri yükleme veye güncelleme yapamıyor internet olduğu halde -
quote:
Orijinalden alıntı: Aşırı Zeki Adam
yok olmuyor ya da ben yapamadım itunes otomatik buluyor ama internet bağlantısı olmadığı için geri yükleme veye güncelleme yapamıyor internet olduğu halde
Hmm hocam ben ilk baş sorunu cihazda sandım.Sorun tamamen iTunes ile ilgiliymiş sanırsam PC deki neti görmüyormuş.Eğer böyle ise o konuda bir bilgim yok iTunes'in daha düşük sürümlerini bularak deneyebilirsiniz ancak. -
tamam sorunu çözdüm ios 8.0.2 yi indirip itunes üzerinden yükledim sorun çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X