Şimdi Ara

Ipad ekranı kolay çizilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz saçma bri başlık olsada en kolay böyle sorulabilirdi ElectroWorld'den 1100 liraya satın aldım.. da benim çizik takıntım var.. ekran koruyucu alıp takmaya çalışmayı düşünüyoruma ama becerebileceğimi sanmıyorum..

şöyle sorayım.. düzgün kullanımda ekran çizilir mi? ekran koruyucu almak şart mıdır?

• Ekran çizilmesi bir sıkıntı ama ben ayrıca iphone 3gs'de de yaşadım iPad'de de yaşamıştım. Kendi ekranı çok fazla parmak izi tutuyor...Güzel bir ekran koruyucu ile kullanımı daha iyi...Tabi tercih meselesi.
    Dogubanktan 10 tlye basit bir film aldim kolayca uyguladim oldukca memnunum tavsiye ederim
  • Valla 7 aydır kullanıyorum ekranında iplik kadar bile cizik yok ama bunda apple in kendi iPad case inin faydasi cok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figgiee -- 19 Ocak 2011; 22:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figgiee

Valla 7 aydır kullanıyorum ekranında iplik kadar bile cizik yok ama bunda apple in kendi iPad case inin faydasi cok

Ekran koruyucuyu takmaya çalıştım, yüzeyi tamamen temizlemem rağmen hava kabarcıkları kaldı cihazda ama..

Bunu koruyucunun diğer tarafı ile denesem nasıl yapmam gerekiyor ki ?
    Nedir bunun yolu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: Figgiee

Valla 7 aydır kullanıyorum ekranında iplik kadar bile cizik yok ama bunda apple in kendi iPad case inin faydasi cok

Ekran koruyucuyu takmaya çalıştım, yüzeyi tamamen temizlemem rağmen hava kabarcıkları kaldı cihazda ama..

Bunu koruyucunun diğer tarafı ile denesem nasıl yapmam gerekiyor ki ?
    Nedir bunun yolu?

Aldigin koruyucu filmin markasi nedir kabarciklar genellikle uygulandiktn 2 gun sonra kayboluyor hatta okadar bile surmuyor
  • benim ipad nasıl olduysa 0,5 cm çizildi :((((
  • Önerebileceğiniz ipad için ekran koruyucu film var mı? Dealextremeden ucuza aldığım filmi deneyeyim dedim, ekran o kadar matlaştı ve özelliğini kaybetti ki hemen çıkarıverdim. Görünmeyecek ve hissedilmeyecek şekilde ince film tabakası var mı? Marka ve model verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.