Şimdi Ara

iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bir konu açmak istedim çünkü bildiğiniz gibi jailbreak iPad için oldukça yeni.Paylaştığımız ekran görüntülerinde bilmediğimiz uygulamalar,oyunlar yada temalar olabilir.Yada beğendiğimiz duvarkağıtlarını ve fontları paylaşabiliriz.Bu açıdan faydalı olacağını düşündüm.Açılışı yapıyorum umarım sizlerde katılım sağlarsınız.

iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)

• kullandığın eklentinin adı nedir ?
  • hangisini soruyorsun, birden fazla gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

hangisini soruyorsun, birden fazla gözüküyor

ikonlar için olan
  • Iconoclasm kullanıyorum 7x6 eklentisini indirdim.Dock içinde Infinidock.
  • Mesela Games diye bi utility nasıl açıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortalknight

Mesela Games diye bi utility nasıl açıyoruz ?

Bir oyunu diğer oyunun üstüne sürükledinmi klasor geliyor zaten, ordan adını istediğin şey yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni iPad smartcover ayarı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler :)
  • winterboard temaları ipad in performansını etkilemiyormu ?
  • Ben winterboard kullanmadigim icin onu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Ben winterboard kullanmadigim icin onu bilemiyorum.

baba benim bilmediğim şey winterboard ile springboard arasında ki fark nedir
  • Bu nasil iPad? Bir tarafi (Takvim, notlar...) Turkce; bir tarafi (Games, calculator...) İngilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Bu nasil iPad? Bir tarafi (Takvim, notlar...) Turkce; bir tarafi (Games, calculator...) İngilizce.

Hocam hesap makinesi iPad'de kendiliğinden olmadıgından AppStore'dan indirilmiş bir uygulama.Yani cihazın ana dili Türkçe olsa da uygulama olduğu için İngilizce.Öte yandan arkadaş da Games yapmak istemiş klasör ismini ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Ben winterboard kullanmadigim icin onu bilemiyorum.

baba benim bilmediğim şey winterboard ile springboard arasında ki fark nedir

Winterboard tema programı, springboard da ipad in masaüstü kısmı (simgelerin olduğu yer)
  • Reserve
  • Mesajım bulunsun. Bende ekleyeceğim.
  •  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 11 Temmuz 2011; 10:02:35 >

• Rezerve,akşam eklenicek inşallah
  • (doluydu)

Özet :

iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)

iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)

iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)  iPad Ekran Görüntülerimiz (Springboard)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 12 Temmuz 2011; 12:05:21 >

• Iconoclasm 7x6 eklentiyi indiremiyorum hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.