Şimdi Ara

İpad e Usb flash disk takma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
44.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb flash belleği iphone 4s te çalıştırmak istiyorum mümkünmü acaba
  • usb belleği fat32 ye biçimlendirip deneyin.
  • fat 32 ile biçimlendirip 4 in 1 hdmi adapter ile usb flash disk bağlantısını yaptım, peki nereden ip4s te içeriği nereden görebilirim.
  • Merhaba,
    Ben de ipad e uyumlu flash arıyorum. Ebatı küçük, 16 gb ipad de kullandığınız flash bellekleri söyleyebilir misiniz? Ona göre flash seçimi yapıpcam.[code][/code]
  • iphone5 te flash disk kullanılabilir mi acaba
    jb li cihazım
    hangi tür flash bellekleri çalıştırabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önemli bir husus aynı sorunu bende yaşıyom telfondaki rsim müzik vs. olanları usb ye atacam nasıl olur bi açıklama lütfen
  • Usb dıskı fat 32 bıcımlendırırsen gormesı gerek.

• ultraslan teşekkür ederim ancak solediklerine göre sadece usb deki fotoları görebiliyomuşum doğrumu bu ??
  • ipad uyumlu flash bellek marka/modeli bilen varsa lütfen cevaplasın.
  • uzunmurat U kullanıcısına yanıt
    kingstonun 2 gb lık (beyaz/yeşil) olan modeli uyum sağlamıştı benim ipadimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

kingstonun 2 gb lık (beyaz/yeşil) olan modeli uyum sağlamıştı benim ipadimde

eyvallah. onu ararım da böyle daha yeni modellerden var mı bir bildiğiniz ?
  • uzunmurat U kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef
  • Arkadaslar,

Acil yardimlarinizi bekliyorum, elimde 16 gb verbatim usb var, ebay'den bu urunu alip, ekstra guc kaynagi kullanmadan! iphone'a ifile ile sistemden bir seyler atip alabilir miyim ?

Urun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 2 Nisan 2014; 10:28:09 >
  • ebay'de bir cok satıcı buldum ios 7 de calistigini iddaa ediyor yazdım eğer dönüş yaparlarsa bende bir tane almak istiyorum

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Abi naber ? :)
    Bana acil lazim bi de cihaz jb li ios 6 zaten

• acil lazim nerden bulacaksın hocam :) ios 6 da sorun olacagini sanmıyorum sıkıntı 7 de :)

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    Yani acil dedigim en kisa surede pc yok bu aralar usbye dokuman atmatmak icin internet kafeye gidiyorum benim derdim calismasi degil ekstra guce ihtiyac duymadan calismasi

• benim baktiklarim direk pad'e takip calistiriyor ama ne kadar dogru bilemiyorum

saygılar
  • hocam iphone 5s kullanıcısıyım açıkcası kıyıp jb yapmak istemiyorum ancak usb yede ihtiyacım var fat 32 yapsam yanımda net 5v yapsam usb nin + ve - sini usb ye bağlasam ardından sadece data kablolarını iohone a taksam olurmu açıkcası bunu ben düşündüm güç yetmiyor denince aklıma bu geldi teefona bi zararı olmassa deneycem
    telefonda kullanmam gereken usb biçimi fat32 mi yoksa ntfs mi ?
  • fat 32 gerçekten iphone 5s işe yararmı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.