Şimdi Ara

Ipad 'e Ps3 - 4 Kolu Bağlama ( Resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
12.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ipad Air 'ım var GTA SanAndreas Yüklemeyi düşünüyorum ama youtube'de bazı insanların Ipad 'e Ps3 Kolu bağladıklarını gördüm hemde kablosuz yolla sanırım bluetooth ile bağlanıyorlar ama bazı kullanıcılarda Cydia var bunun için bu gereklimi yoksa her Ipad 'e bu bağlanabilir mi çok merak ediyorum evet ise bu mükemmel birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 5 Haziran 2014; 23:32:01 >

• Böyle birşey varsa çok güzel olur ama Cydia yani JB varsa bu durum benim için kötü olur ama yoksa dediğin gibi mükemmel
  • Şimdi bir video daha gördüm Samsung S3 'e bağlamış ama dönüştürücü bi kablo ile tamam buda güzel ama kablosuz daha güzel tv 'ye bağla al sana ps3 ne farkı var oyna GTA SanAndreas
  • Bi video buldum no JB diyor ama pek anlamadım bilen varsa anlatabilir mi ?
  • Bende bakıyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHD

Bende bakıyorum şimdi

Tamam
  • JB'siz PS3-4 gamepad'i bağlamak mümkün değil. JB olmadan sadece Apple'ın onay verdiği gamepadleri kullanabilirsiniz. Ancak JB var ise cihazda, “Controllers for All" isimli tweak ile Bluetooh üzerinden PS3-4 gamepadi bağlamak mümkün. Ben denemiştim. GTA, Dead Trigger, RR3 gibi bir çok gamepad desteği olan oyunda tüm tuşlar sorunsuz bir şekilde çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 5 Haziran 2014; 23:18:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox360 2.kol u baglama acil!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Merhaba arkadaşlar Ipad Air 'ım var GTA SanAndreas Yüklemeyi düşünüyorum ama youtube'de bazı insanların Ipad 'e Ps3 Kolu bağladıklarını gördüm hemde kablosuz yolla sanırım bluetooth ile bağlanıyorlar ama bazı kullanıcılarda Cydia var bunun için bu gereklimi yoksa her Ipad 'e bu bağlanabilir mi çok merak ediyorum evet ise bu mükemmel birşey

ps4 koluna windows ara yüzden bir kaç uygulama yüklmen sürücü yüklemen gerekli
  • Enchantedd kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreal911

quote:

Merhaba arkadaşlar Ipad Air 'ım var GTA SanAndreas Yüklemeyi düşünüyorum ama youtube'de bazı insanların Ipad 'e Ps3 Kolu bağladıklarını gördüm hemde kablosuz yolla sanırım bluetooth ile bağlanıyorlar ama bazı kullanıcılarda Cydia var bunun için bu gereklimi yoksa her Ipad 'e bu bağlanabilir mi çok merak ediyorum evet ise bu mükemmel birşey

Nasıl yani uzun süren birşey mi bu bilgisi olmayan biri için ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sirreal911

quote:

Nasıl yani uzun süren birşey mi bu bilgisi olmayan biri için ?

http://www.idownloadblog.com/2014/01/25/ps4-dual-shock-4-ios-7-controllers-for-all-mfi/

jailbreak olması şart

• Hmm sağol JB yapmıyorum çünkü daha yeni Ipad garantisinin iptal olma ihtimali var diyorlar bide onunla uğraşmak istemiyorum sanırım JB 'siz bi yol buldum oda dönüştürücü ara kablolar ile Ipad 'e uyumlu yapıp kullanabiliyorsun ama oda tam nasıl onuda arıyorum şuanda yardımın için sağol :)
  • JB ile garantinin iptal olma olasılığı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

JB ile garantinin iptal olma olasılığı yoktur

Ama garantiden çıkıyor kaçak oluyor telefon diyorlardı birden telefon ekranına uyarı gelebilir diyorlardı o yüzden bende hiç denemedim
  • 5 senedir Apple kullanıyorum, her telefonuma ve tabletime JB yaparak kullandım. Bilmediğiniz tweaklerle telefonu/tableti doldurmadığınız sürece bir sıkıntı yaşamazsınız. Ayrıca telefon kaçak olur, ekrana uyarı gelir gibi şeyleri kim söylüyorsa bu işten anlamadığı kesin
  • quote:

quote:

Ama garantiden çıkıyor kaçak oluyor telefon diyorlardı birden telefon ekranına uyarı gelebilir diyorlardı o yüzden bende hiç denemedim

İciniz rahat olsun restore edersiniz jb toz olur kimse anlayamaaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiden asla ve asla çıkmaz ben telefonumu değişirken restore yapıp verdim sizde böyle yaparsınız bir sorun oldunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

5 senedir Apple kullanıyorum, her telefonuma ve tabletime JB yaparak kullandım. Bilmediğiniz tweaklerle telefonu/tableti doldurmadığınız sürece bir sıkıntı yaşamazsınız. Ayrıca telefon kaçak olur, ekrana uyarı gelir gibi şeyleri kim söylüyorsa bu işten anlamadığı kesin

Teşekkür Ederim bi düşüniyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgialp

quote:

quote:

İciniz rahat olsun restore edersiniz jb toz olur kimse anlayamaaz

Teşekkür Ederim bi düşüniyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Garantiden asla ve asla çıkmaz ben telefonumu değişirken restore yapıp verdim sizde böyle yaparsınız bir sorun oldunda

Anladım Teşekkür Ederim bi düşüniyim o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.