Şimdi Ara

ipad'e netten pdf ve office dosyası indirilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
16.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iPad ile dosya indirilmiyor sanırım, geçenlerde elime bir ipad geçti bir süre uğraştım başaramadım..

Mesela nette dolaşırken bir doc ya da pdf dosyaya tıklıyorum, ilgili doya safaride gayet güzel açılıyor ama gel gör ki save seçeneği yok...

Bu tür dosyaları iPad'e kaydetmenin bir yolu yok mu? Var da ben mi beceremiyorum?
    Hadi mp3'dür video'dur app storen zarara uğramasın diye indirilemiyor onu anladık da bu neyin nesi?
    iOS'dan uzak durmak için başlı başına bir neden bu, eğer bir yolu yok ise... Jailbreak olunca sanırım bu sınırlandırma kalkıyor.

Para ver dosya kaydedeme, teknolojiye bak. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: caves
    Bu iPad ile dosya indirilmiyor sanırım, geçenlerde elime bir ipad geçti bir süre uğraştım başaramadım..

Mesela nette dolaşırken bir doc ya da pdf dosyaya tıklıyorum, ilgili doya safaride gayet güzel açılıyor ama gel gör ki save seçeneği yok...

Bu tür dosyaları iPad'e kaydetmenin bir yolu yok mu? Var da ben mi beceremiyorum?
    Hadi mp3'dür video'dur app storen zarara uğramasın diye indirilemiyor onu anladık da bu neyin nesi?
    iOS'dan uzak durmak için başlı başına bir neden bu, eğer bir yolu yok ise... Jailbreak olunca sanırım bu sınırlandırma kalkıyor.

Para ver dosya kaydedeme, teknolojiye bak. :D

Ipad de dediginiz dosyalarin kaydi mumkun. Pdf zaten istenirse safaride goruntulendikten sonra ibook sa atilabiliyor. Doc vb icin ise download manageri olan diger tarayicilar ile bu mumkun.

Yani parasini verirseniz ve nasil kullanacaginizida bilirseniz eger bu teknoloji herseyi yapiyor. Ama yok daha vermemisseniz sagda solda gorup kurcaladiinizda bu yanilgilara dusmeniz normal!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ipad de dediginiz dosyalarin kaydi mumkun. Pdf zaten istenirse safaride goruntulendikten sonra ibook sa atilabiliyor. Doc vb icin ise download manageri olan diger tarayicilar ile bu mumkun.

Yani parasini verirseniz ve nasil kullanacaginizida bilirseniz eger bu teknoloji herseyi yapiyor. Ama yok daha vermemisseniz sagda solda gorup kurcaladiinizda bu yanilgilara dusmeniz normal!!!

"open in ibook" çıkıyor ama ne kadar denediyesem ibook'da açılmadı dosya... aynı şekilde doc dosyalar için de ''open in pages'' diye bir seçenek çıkmıştı sanırım ama o da açmadı.

tabii ki kurcalıyacağım, denemediğim bir ürünü neden satın alayım?
    teknoloji marketlerde bile teşhir yapılıyor değil mi? insanlar bakıp alsınlar diye...
    ayrıca yanılgıya falan düşmedim çünkü düşmemek için ''böyledir'' demedim, ''böyle mi?'' diye sordum sadece...
    henüz para vermedim, beğenirsem ve beni tatmin ederse verip alacağım bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: caves

quote:

"open in ibook" çıkıyor ama ne kadar denediyesem ibook'da açılmadı dosya... aynı şekilde doc dosyalar için de ''open in pages'' diye bir seçenek çıkmıştı sanırım ama o da açmadı.

tabii ki kurcalıyacağım, denemediğim bir ürünü neden satın alayım?
    teknoloji marketlerde bile teşhir yapılıyor değil mi? insanlar bakıp alsınlar diye...
    ayrıca yanılgıya falan düşmedim çünkü düşmemek için ''böyledir'' demedim, ''böyle mi?'' diye sordum sadece...
    henüz para vermedim, beğenirsem ve beni tatmin ederse verip alacağım bu kadar basit.

Hocam kendi yazdigin mesaji bir daha oku. Ios dan uzak durmaya bir neden diyorsun. Para ver dosya kaydedeme diye guluyorsun, yani bilmeden yorum yapiyorsun sonra ben oyle demedim diyorsum. Tabi ki kurcalayacaksin, ona bi lafim yok ama yazdigin mesajla kurcalaman sonucunherseyi cozmus ve elestirir hala gelmissin. Yoksa sana karsi yada olumsuz birsey soylemedim ortam gerilmesin :) evet pages ve numberda ac cikmistir. Cihazda bu programlar yuklu ise oyle oluyor. Keynote pages numbers apple in ofis araclaridir.

• allah allah neden ibooktan açamadın ki ben mesela bu ygs de şifre var denildiğinde ygs kitapçığını iphone a indirdim ve aynı işlemi yaptım çalıştı
  • goodreader for ipad programını herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Hocam kendi yazdigin mesaji bir daha oku. Ios dan uzak durmaya bir neden diyorsun. Para ver dosya kaydedeme diye guluyorsun, yani bilmeden yorum yapiyorsun sonra ben oyle demedim diyorsum. Tabi ki kurcalayacaksin, ona bi lafim yok ama yazdigin mesajla kurcalaman sonucunherseyi cozmus ve elestirir hala gelmissin. Yoksa sana karsi yada olumsuz birsey soylemedim ortam gerilmesin :) evet pages ve numberda ac cikmistir. Cihazda bu programlar yuklu ise oyle oluyor. Keynote pages numbers apple in ofis araclaridir.

tabii ki gerilmesin. kimse böyle bir şeyi istemez, zaten ben de yardım isteme amaçlı açtım bu başlığı, yoksa bir ürünü kötülemek için değil...

mesajımda demişim ki:

"Pdf ve office dosyalarını iPad'e kaydetmenin bir yolu yok mu? Var da ben mi beceremiyorum? iOS'dan uzak durmak için başlı başına bir neden bu, eğer bir yolu yok ise..."

Yoktur demiyorum... "Ben bilmiyorum" diyorum ve "var mı?" diye soruyorum sadece.
    iOS'da download'a izin yoksa gerçekten uzak durmak için bir nedendir diyorum ki bence öyle.
    Para verip netten office dosyası bile indirip saklayamayacaksam ben o cihazı almam.
    Çünkü Symbian telefonumda bile ben istediğim dosyayı netten indirebiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    15 yıl önce açıldı
    iPhone 15 Pro Dosya Düzenleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bunun kadar kolay birsey yok iosta hem pdf indirebilir hemde acabilirsiniz ege bir sitede pdf bir dokuman varsa tarayicida acin daha sonra acilan dokumana tiklayin goodreader da acin deyin ve goodreaderde acilincada manage file deyip kaydedin. Yada rarli bir pdf dosyasi varsa bunu download managerla indirip unarschive ile acabilir pdf dosyayida goruntuleyebilirsiniz. Iosta downloada izin yok diye birsey yok sadece tarayici ustunden indiremezsin download manager programlari var siz indiriceginiz dosyanin linkini kopyalayip download managera yapistirin o indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 10 Nisan 2011; 0:47:13 >
  • kardeş en garantilisi pages programı(windowsta wordun karşılığı)
    pagesi kurarsan hem ipadddeki dosyaları itunes ile laptopuna atarsın hemde nette gördüğün sayfaları veya laptopundaki ofis dosyalarını yine itunes aracığı ile ipade atarsın..googlede pages inceleme yaz..(burada link veremiyorum)..çıkan sayfalara bir bak..işine yaramayıp yaramıyacağına sen karar ver...ama pages,ibook,ve ya goodreader gibi bir program kurman gerekli
  • ipad iki gundur delı ettı benı. iphone da gozum kapalı yapıcagım cok kolay seylerı bı turlu ıpad de yapamıyorum.resımlerı bıle bı turlu atamadım. ıpad den photos sekmesıne gelıyorum,resımlerın oldugu klasoru secıyorum sync dıyorum ama ipad de bı turlu gozukmuyor resımler. bunun gıbı pdf lerdede sorun yasıyorum. pdf lerı books a atıyorum ama bazılarını gosterıo bazılarını gostermıo.
    pdf lerın uzerınde oynama yapılabılmek ıcın kac tane program yukledım (documents go... ). bu yukledıgım programlar ibooks un gordugu pdf lerı gormuyor.
    bırı lutfen yardımcı olsun bana iş için alındı bu ipad ama hala ıslevsel degıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.