Bildirim
İpad'e Nasıl PDF Atabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Dosyayı kendinize mail de atabilirsiniz. Daha sonra dosyayı iBook'a kaydet deyip cihaza indirebilirsiniz de. -
2 gb hocam pc den atmak daha mantıklıquote:
Orijinalden alıntı: Berkanosfer
Dosyayı kendinize mail de atabilirsiniz. Daha sonra dosyayı iBook'a kaydet deyip cihaza indirebilirsiniz de. -
Documents,notability,adobe hepsi işinizi görür app storeda mevcutlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
hocam teşekkür ederim zaten konuyu açtıktan sonra editlemiştim pc den direk atılabiliniyormuş ibookstada görüntülünebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B
Documents uygulaması ile transfer edebilirsiniz.Bu uygulama çok kullanılan bir dosya yönetim uygulaması.Uygulama WebDAV özelliği içeriyor.Yani tarayıcı üzerinden belge,dosya paylaşımı yapabilirsiniz.
İlk önce Documents ayarlarından WebDAV'a girin.Sonra masaüstü tarayıcınıza WebDAV bölümünde bulunan alan adını yazın ve girin.(Alt linke bakın)
Girdikten sonra altta gördüğünüz ekran karşınıza gelecek.Buradan "Upload" butonu ile telefona belge,dosya gönderebilirsiniz.
Telefondan bilgisayara belge,dosya göndermek için ise ilgili belgeleri Documents uygulaması içine atın.Sonra yukarıda dediğim işlemleri yapın.Belgeleri seçin.Sağ üst tarafta "Download" butonu çıkacak.Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
En önemli özelliği bu uygulamaya bir belge,dosya ve video aktarırken bekletmemesi.Anında aktarıyor.Mesela telefonumdaki yüksek boyutta videoları bu uygulama üzerinden hemen bilgisayara indirebiliyorum.
(Kullanmak için ilk önce iPhone'daki Dosyalar uygulamasına girin ve Documents uygulamasında erişim izni verin.)
https://itunes.apple.com/us/app/documents-by-readdle/id364901807?mt=8
@operator22
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 21 Ekim 2018; 20:45:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X