Şimdi Ara

iPad dj programı kulaklık yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar iPad için djay programını kullanmak istiyorum. Kulaklık çıkışına splitter takılması gerekiyor.
    Bir ucu kolon için bir ucuda kulaklık için kullanılması gerekiyor. Bu kablonun tam olarak özelliği nedir acaba ?
    İnternette 1-2 USD ye var bunlardan fakat tam istenileni vermiyormuş galiba. Farklı bir özellikte olan splitter var bunlarda 15-20 USD arası.
    Bunun hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba ? İyi bı sekilde yararlanabileceğim uygun splitter kablo hangisidir?

• Macbook icin ayni programi iMic aparatiyla kullaniyorum.. İPad icin de yine algoriddimin sitesinde sanirim griffin marka bir ara adaptor mevcut. Bir tek onunla calisiyor. Her adaptore kanmayin, almayin..
  • Cvp için teşekkürler evet bende onu gördüm griffin splitter kabloyu. Diğer splitter kablodan ayıran özelliği nedir acaba onu merak ettm. Çok araştırmama rağmen bulamadım. İmic aparatina bakayım birde
  • http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/orjinal-ipod-iphone-kulaklik-splitter-coklayici-48020975 böyle bişey işini görür sanırım, ama işine karışmak gibi olmasın kulaklıkla pre-listening yapmaya gerek yok bence, synch e bas gitsin
  • Bu yolladığın linkteki ürün bahsettigim olayı gerceklestirirmiki ? Bende gördüm bunlardan ama karar veremedim çıkan ses le kulaklığa giden sesi ayirirmi?
  • çıkan sesle kulagına gideni ayırmaz, neden ayırmaz ses kartı lazım öle bişeye, mesala traktorde external dan deck a deck b diye ayırılıyordu yada başka programlarda virtual dj de fln, sen hangi programı kullanacaksın bilmiyorum ama programın öyle bir özelligi yoksa, çok zor...
  • Standart splitter ile daha fazla kulakligi ayni anda kullanma sansiniz olur, griffininki ise iPad Djay uygulamasinda solda calani anfiye, sagda calani kulakliga yollama gibi bir prelistening gorevi goruyor ve sanirim sadece djay programiyla calisiyor. Ne istediginize iyi karar verip almak lazim. Bu GG'deki urun ile ondinleme yapilamaz. iMic aparati ise sadece Macbook ile kullanima uygun iPadde calismaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani demekki ipad de pre-listening olmuyormuş, bence tracklistinizi oluşturup sırasıyla çalın kulaklıkla dinlemeden:)
  • ipad de djay programı ile bu istediğinizi yapabilirsiniz. splitter ile ayırıp gerçekleştirebilirsiniz
  • Evet post-it arkadasımızın dediği gibi olmasını istiyorum. Splitterdeki 1 uç anfi yolu ile kolonlardan çıkacak diğer ucuda kulaklığa oda diğer bölümde çalan müziği aktaracak. Sıradan splitter olmaz gibi geliyor bana.
    Tunlab arkadasım ben kulaklık olayını müzik geçişleri için kullanmak istiyorum :)
  • http://store.apple.com/us/product/TU448ZM/A
    bunu alicaksin djay programini yukliceksin bir cikisi kulakliga digerini muzik sistemine baglicaksin kulaklikla cue alabilirsin rahatlikla
  • Teşekkürler link için ..2-3 usd likler iş görmicek anlaşılan bunlardan alacağız..Aralarındaki farkı anlamadım..teşekkürler yinede..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.