Şimdi Ara

ipad air mi?retina ekranli ipad mini mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafamı kurcalayan önemli sorulardan biri bu?boyut harici bi farklılık var mı anlayamadım,önerilerinizi ,tavsiyelerinizi bekliyorum

• Mini 1 vardı. Sattım 16 Air aldım. Sonra iade ettim 32 mini 2 aldım.

Tamamen alışkanlıklarla alakalı. Bana mini tasıma ve kullanım olarak daha rahat geliyor, baskasına Air. Bunun kararını en iyi siz verirsiniz. Alın elinize bakın karar verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilite herzaman mini ile saglanır. Air ev-office için idealdir fakat dışarıya çıkılmaz, çıkılsada mini kadar rahat kullanım imkanı saglamaz.. Seçiminizi bunları göz önüne alarak verebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Retina mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap net; ev ağırlıklı kullanılacaksa air, daha çok dışarıda elde taşınarak kullanılacaksa mini retina.

• İkisi arasında boyut farkından ötürü Air seçerdim eğer daha çok evde veya ofiste kullanacaksam. Fakat dışarı çıkarım, yanımda taşırım dersen taşıma kolaylığı bakımından retina mini daha rahat olacaktır.
  • Teori cok basit evdeysen air gocebeysen mini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mini daha hafif taşınabilirlik açısından daha iyi

• iPad Mini Retina
  • Bende ipad 2 ile ipad mini arasında kaldım.Siz ne önerirsiniz?
  • su an mini'den yaziyorum.Cok seviyorum bu aleti.Daha once iPad2 de kullanmistim ama o daha agir,kullanmasi boraz daha zordu.Ozellikle uattigim yerden internete girdigim icin agir lasiyordu bir sure sonra.Bence mini disarida,evde,ofiste,okulda her yerde kullanilir.Film hic izlemedigim icin biomiyorum ama diger tum ihtiyaclarimi karsiliyor.

• İşini görmesi açısından mini retinayı şahsen öneririm mobilite olarakta şahane bir alet 32 wifi var.Amma gel gelelim dergi olurken falan küçük gelmeye başladı daha doğrusu artık gözlerimmi bozuldu nedir(iş gereği pc başındayım 10-12 saat yaş 42) bu yüzden eşime ayak yapıyorum ona benim eski ipad 4 32 yi vermiştim sana bunu vereyim bende air alayım diye.
    saygılar
  • ev-office air wifi

dışarısı retina mini 3g...

32gb
  • Retina mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yassu -- 10 Nisan 2014; 9:12:46 >
  • evde kullaniyorsaniz air surekli gezdiriyorsaniz mini bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.