Şimdi Ara

ipad air mi Note 10.1 2014 Edition mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPad Air mi Note 10.1 2014 Edition mu ?

Üniversiteye basladım note 10.1 almayı düsünüyorum kalemi baslı basına bir artı benim için. ayrıca işlemcisi ve rami daha fazla. ipad air için kalem bulabilirmiyim note10.1'deki gibi (stylus olmasın)
    ayrıca android için çözünürlük optimize edilmiş uygulama cok az diyorlar bu yuzden de ipad air dusunuyorum.note 10.1 in kamerası daha iyi fakat app store'da ipad için bulınan birkaç uygulama ile ipad daha iyi foto ve vifro cekebiliyor diye biliyorum. bana su sorulara cevap verirmisiniz
    1) ipad air düşük işlemci hızı 64 bit mimarisi ve 2 çekirdeği ile 4 çekirdekli daha hızlı işlemcisi olan note 10.1 2014'den daha mı iyidir.
    2) ipad air için note 10.1 deki gibi harika bir kalem bulabilirmiyim? ( ucu silgili kurşun kalem arkası gibi olan styluslardan bahsetmiyorum)
    3) kalemi buldum diyelim öğrenci için hangisi daha iyi olur
    4) hangi cihazın ekranı daha iyi ve net gosterir. film izleme v.s hangisinde daha iyidir

hangisinde karar kılarsam en yuksek hafızalısından alacağım

LÜTFEN APPLE VEYA SAMSUNG FANI OLARAK DEĞİL DE TARAFSIZ CEVAP VERİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 2 Kasım 2013; 16:47:50 >

• Tabletler Türkiye'ye gelmedi henüz. Birini tavsiye etseler bile nerden alacaksın?????
  • Ben note 10.1 2014 ü çok beğenmiştim air de güzel ama air uygun basınca duyarlı kalem yok bu teknoloji sadece samsungda var uygulama sayısıda çok az değil yani
    İşine yarar uygulama bulabilirsin o yüzden oyum note10.1 den yana ama beklemelisin çünkü daha gelmedi ikisida
  • 44yunus44 4 kullanıcısına yanıt
    türkiyedfen almayacağım zaten yurt dışından gelecek
  • 1-)Benchmarklarda Air çok az önde. Ayrıca app.ların ios'da daha iyi optimize olduğu doğru.

2-) Aynı kalem yok ama deftere yazdığını tablete aktaran kalem var. Yurt dışında 150 dolarmış.http://dearcup.com/index.php/2013/10/28/akilli-telefon-akilli-saat-derken-simdi-de-el-yazinizi-dijital-ortama-aktaran-akilli-kalem-livescribe/

3-) Note daha iyi bir tercih olabilir sonuç da kalemine göre optimize edilmiş uygulamaları var.

4-)Keskinlik açısından air'in ppi değeri 264 note'un 299. Note biraz daha iyi filmde zaten aradaki farkı anlamazsın.

Samsung tableti çıkaralı yaklaşık 3 ay oldu ama tablet bir türlü yaygınlaşmadı. Üretimsel açıdan sıkıntılı sanırım yoksa şimdiye Türkiye'ye gelmesi lazımdı. Gerçi Türkiye'ye gelecek model Exynos. Seçim sana kalmış...

• 44yunus44 4 kullanıcısına yanıt
    kalemi cok beğendim ondan alabilirim .
  • Tablet telefona benzermer, ipad tabi ki de, ben android tablette kullandım, ipad mini dekullandım yeni sattım hatta, tartışmaya pek açık değil bence, ama kalem olayı düşündürücü, çok gerekebilir size, arkadaşın önerdiği kalemde şahane bişeymiş bende yeni gördüm. Kısaca ipad, bu iş ram le 2 çekirdekli işlemci ile olmuyor oralara bakarak yanılır sınız, 2 sene iphone 4, 1 sene iphone 5 kullandım, şimdi android LG G2 kullanıyorum, hepsini denedim kabaca diyebilirim. ios başka bişey , "more simple" yani. İncelik , hafiflik, boyut taşınabilirlik, her yönüyle bakın bakalım siz kendiniz ne diyeceksiniz esas? 64 GB ipad air 4 sene üniversite bititirir size , ama note, bozulur , destek kesilir ,stabilite dağılır, bakınız ipad 2 ve o zamanki note , ipad 2 hala satılıyor en ön raflarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    5 sene universite için 64 rahat yeter mi yoksa 128lik mi almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatakan

Valla imkan varsa , 128gb rüya gibi bi alet, siz aktif kullanacaksınız çünkü ona göre yorum yapıyorum, yoksa benim gibi boş boş bi kenarda bırakacaksanız 16gb da yeter, müzik arşivinden, filme , yani bi laptop edasıyla kullanabilirsiniz bence. 64gb da az değil bu arada onuda belirteyim.
  • 64 ile 128 arasında cok bir fark yok.İpad 4 icin arada 100 - 125 tl gibi bir fark var.64 Niyetiniz varsa az daha para verip 128 alın ileride rahat olsun kafanız.100 - 150 tl icin 64 almak salaklık zaten.Arada 2 kat hafıza var.
  • ben bugün ipad 2-4 ve air inceledim ve galaxy s-note inceledim 2014 collectioni zaten alınıcaksa samsung yeni çıkanı alınmalı kesinlikle bana öyle geldi ipadler sanki hafif olduğu için oyunlarda daha iyi gibi sanki yani sarıyor ama notedunda kalemi ayrı ve görüntü noteda daha keskin kesinlikle parlaklık ipadde daha fazla ipadlerde nesil farkını çok anlayamadım açıkcası uygulamada yüklü olmadığından kaynaklanabilir iphone ipodlarda olduğu dosya aktarımı felan intunes beni deli edecekse samsung alır keyfime bakarım daha önce samsung hiç kullanmadım hem denemiş olurz

• bide hiç android telefonum olmadı android market nasıl app store göre :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicanatakan

Telefonda Android Tablet te ipad bence ama şu var, o kalem öyle bişey ki altını çizdiğin yerleri özetliyor pdf okuyorsun çizdiğin herşey kitaptan arındırılmış bir şekilde sana özet veriyor ayrıca pil süresi çok daha iyi Android artık stabil eskisi gibi değil lg g2 kullanıyorum iphone 5 ile kıyaslamak gerekirse dengi 5s g2 nin iostan geçtim ilk appledan iphone dan beri, ders mantığıyla alacaksan kesinlikle note yok oyun film müzik diyorsan ipad sure gelince safari ve Chrome arasında gidip gelir, ipadim i satıp note almak istiyorum çünkü özet olayı dehşet bişey daha kolay ezberletiyor konuyu yalınlaştırıyor 300 sayfadan sadece önemli yerler karşımda kalıyor 2 üründe 1 hafta kullanıp test ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• samsunglarda tabletin ekranını tvde göstermeye yarayan teknoloji var mı? Lgde miracast denen bir teknoloji ile bu işi ek aparata ihtiyaç duymadan yapabiliyorsunuz. Asusun tabletleri bunu destekliyor,samsungta var mı?

Önceden new ipad kullanıyordum, acil ihtiyacımdan dolayı asus tablet aldım ve android dünyasına geçiş yaptım. Bence telefonda iphone,tablette android. Çünkü tableti dizüstüne çevirebiliyorsunuz. Ekanı tvye aktarabiliyorsunuz, bu sayede bluetooth klavye ile tvyi resmen bilgisayra döndürüyorsunuz. Dosya paylaşımı çok kolay,torrent,gps kullanabiliyorsunuz.

Tabi markette tablete uyarlanmış uygulama çok az ve ihtiyacınız olan uygulamayı bulmak dert. Güvenilirlik meselesi chipe göre sorun olmaktan çıkmış ama bankacılık ve satın alma işlemlerimi halen iphonedan yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

samsunglarda tabletin ekranını tvde göstermeye yarayan teknoloji var mı? Lgde miracast denen bir teknoloji ile bu işi ek aparata ihtiyaç duymadan yapabiliyorsunuz. Asusun tabletleri bunu destekliyor,samsungta var mı?

Önceden new ipad kullanıyordum, acil ihtiyacımdan dolayı asus tablet aldım ve android dünyasına geçiş yaptım. Bence telefonda iphone,tablette android. Çünkü tableti dizüstüne çevirebiliyorsunuz. Ekanı tvye aktarabiliyorsunuz, bu sayede bluetooth klavye ile tvyi resmen bilgisayra döndürüyorsunuz. Dosya paylaşımı çok kolay,torrent,gps kullanabiliyorsunuz.

Tabi markette tablete uyarlanmış uygulama çok az ve ihtiyacınız olan uygulamayı bulmak dert. Güvenilirlik meselesi chipe göre sorun olmaktan çıkmış ama bankacılık ve satın alma işlemlerimi halen iphonedan yapıyorum.

Samsungda allshare cast var dlna da var.
    Samsung link uygulaması hoşuna gider.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.