Şimdi Ara

Ipad Air kamera titremesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün kargodan geldi hersey normal fakat kamerada fotograf yada video modunda görüntü titriyor (karıncalı) acaba bu donanımsal mı yoksa yazılımla mı ilgili nasıl çözebilirim bunu ?

• byhackerx12 B kullanıcısına yanıt
    Temiz bir restore atın deneyin, olmadı direk iade edin hiç uğraşmayın. Ürünü nerden aldınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Temiz bir restore atın deneyin, olmadı direk iade edin hiç uğraşmayın. Ürünü nerden aldınız?

Vatan bilgisayar. Acaba güncelleme mi yapsam 7.0.4 var 7.1 e mi geçsem ? ama geçersem sonra demesinler yok almıyoz diye ?

birde az önce deniyordum sıkıntı şu evin içinde kamerayı actıgımda karıncalı fakat balkondan dısarı tutup cekdıgımde bı sıkıntı yok ışıkla alakalı desem az bişey ısık az olunca bu kadar kotu olması normal mı ? bildigin karıncalanıyor
  • byhackerx12 B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bnde yeni aldım tableti kamerasından açıkcası bnde pek memnun değilim eğer çok bariz bir problemse hiç uğraşma kap tableti git vatana derim

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackerx12

quote:

Vatan bilgisayar. Acaba güncelleme mi yapsam 7.0.4 var 7.1 e mi geçsem ? ama geçersem sonra demesinler yok almıyoz diye ?

birde az önce deniyordum sıkıntı şu evin içinde kamerayı actıgımda karıncalı fakat balkondan dısarı tutup cekdıgımde bı sıkıntı yok ışıkla alakalı desem az bişey ısık az olunca bu kadar kotu olması normal mı ? bildigin karıncalanıyor

Normal ekran çözünürlüğüde yüksek olduğu için karıncalanmalar daha çok göze çarpıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: byhackerx12

quote:

Normal ekran çözünürlüğüde yüksek olduğu için karıncalanmalar daha çok göze çarpıyor

Gittim vatana ordakilerede baktım aynı ışık az olunca karıncalanma cok oluyo Sonuc olarak flash olmadıgı için yapacak bişey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    macbook air trackpad sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.