Şimdi Ara

İpad Air Aşırı İnternet Harcaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İpad Air Wifi 16 gb kullanıyorum yaklaşık 1 senedir.

Daha önceler böyle bir sorunum yoktu ama son 2 aydır tabletimde aynı şeyleri yapmama rağmen evimdeki 4 gblık internet paketim paket yenilenmesine 2-3 gün kala bitiyor. 2 aydır ay sonu günleri modemimi kapalı tutuyorum.

Halbuki akdığım günden beri hep aynı şeyleri yapar genelde aynı sayfalara girerim.

İnstagramda dolaşırım , twittera girerim , safaride forumda dolanırım biraz , safaride nesineye falan takılırım ama fazla değil. Zaten akşamdan akşama geliyorum eve. Akşam 19.00 da alıyorum tableti elime. 23.30 gibi bırakırım.

Ayarları falan hiç değiştirmedim aldığım günden beri. Daha öncesi hep yeterdi , ama şimdi ne değiştide benim internet paketi yetmez hale geldi ?

Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. İyi forumlar ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up !!
  • ilginç gerçekten. Varsa mantıklı bir açıklama yapacak takipteyim
  • İnstagram ve facebook otomatik video oynatmaya başladı bu muhtemel etken bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MattyB kullanıcısına yanıt
    Bende çok merak ediyorum hocam. Yani ince bir ayar gerekiyorsa yapalım ama her zaman aynı şekilde kullandım. daha önceki 9-10 süre için bana hiç kotanız doldu diye mesaj gelmezdi. Şimdi ayın 25-26'sı oldumu kotanızın %80'nini doldurdunuz diye mesaj geliyor. İlginç yani çok.
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Onlar kapalı hocam. Videolar otomatik oynatmıyor bende. Zaten pek facebooka girmem. Safariyi kullanıyorum çoğunlukla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.