Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPad Air 3 ve Apple Pencil 1. Nesil Satın Al 2 Temmuz 2023 18:46 1 1 iPad Air 3 ve Apple Pencil 1. Nesil Laptop aldığımdan dolayı kullanmıyorum, bir süredir kutusunda bekliyor. İhtiyaçtan dolayı satıyorum.iPad Air 3 64 GB Wifi Space Grey: Kutulu faturalı, garantisi bitti, herhangi bir tamir görmedi. Aldığım günden beri kılıf + ekran koruyucu ile kullanıyorum. Kulaklık girişinin yanında küçük bir aşınma ve ekranının yanına doğru dikkatlice bakarsanız ve sadece ekranda beyaz bir görüntü varken belli olan, normal kullanımda belli olmayan bir leke var. Başka sorunu yok. Üstündeki kılıfı ve ekran koruyucusu ile beraber verilecek.Apple Pencil 1. Nesil: Apple Store'dan alınma, kutulu ve faturalı, yedek uçları hiç kullanılmamış, kusursuz durumda. Çok az kullandım, alışamadığım için kutusuna kaldırdım. İPad: 5250 TLPencil: 1250 TLİkisi Beraber: 6000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fanatec CSL Elite Base/Pedallar/Stand - Aksesuarlı Tam Set (Fiyat Düştü!) [SATILDI] Nintendo Switch OLED Çipli + 512 GB SD Kart [SATILDI] Iphone 14 Pro - 128 GB - Siyah - Türkiye Cihazı - 13 Ay Garantili - Pil %97 - Fiyat Düştü!!! [SATILDI] Steelseries Prime Mouse - Kutulu Garantili Temiz - 350 TL!